fany_haf komentáře u knih
Skvělý špionážní román. V Rusku bych tedy žít unemohla. Poučné.
Těch mrtvých bylo na můj vkus až příliš. A ten otevřený konec, no nevim. Nadšeni nesdílím.
Česká Angelika. Já osobně tenhle typ knížek nemusím, ale dočetla jsem to.
Tak jsem si zopakovala dějepis. Musela jsem mít po ruce tablet, abych se zorientovala v čase. Druhá půlka romantická, to aby si jeden "vorazil". Poučení i rozptýlení.
2. světová. Američani připravují zkušební vylodění, německá ponorka číhá na příležitost zajmout amerického důstojníka a uprostřed té krutosti američtí a němečtí vojáci, námořníci, mladí muži se svými obyčejnými sny. Velice silná kniha. Pro mne nervová záležitost
V knihovně říkali, že někteří čtenáři považovali knížku za poměrně zdlouhavou. Jsem ráda, že jsem se nenechala odradit. Mně se tedy líbila, až na to, že jsem dost dlouho tušila, kdo je vrah. Konec mě tedy nepřekvapil.
Skvělá kniha. Autor objektivně, pravdivě a hlavně realisticky popisuje leteckou válku i s jejími důsledky pro obyčejného člověka, že jsem to místy nervově nevydržela a musela čtení přerušit, zhluboka dýchat, projít se. Jsem šťastná, že něco takového jsem nemusela prožít.
Výborně se to četlo. Konec je tedy mírně přitažený za vlasy, náhoda na náhodu, ale budiž.
Knížku jsem dočetla, ale děj se mi zdál naprosto nevěrohodný. Akční Ambra mi neskutečně lezla na nervy.
Pěkné, čtivé. Jen ta duchařina v závěru mě tak trochu zklamala. To není můj šálek kávy.