folwi77 komentáře u knih
Čekal jsem od této knižky hodně, ale nedočkal jsem se ničeho. Ta knížka je napsaná účelově jednostranně, nic neobjasňuje, jen nějaké doměnky. Viděl jsem a četl spoustu srbských propagandistických děl a tato kniha bohůžel do ní patří taky. Kdo má nějaké povědomí o balkáně, válce v Kosovu, v Bosně, nemůže se zbavit dojmu, že je to účelově napsaná knížka.
Dopíšu pár vět:
Ono opravdu ta kniha je takový rodokaps, který má-měla docela slušnou reklamu , sám jsem si tu knihu koupil, aniž bych si ověřil, jaký autor jí píše, natož abych za tím hledal i něco jiného (politiku,propagandu), než samotný příběh, těch ztracených lidí, který mě zajímá již delší dobu. Jako literární dílo je to brak-rodokaps, jako kniha faktů absolutní výmysl a jako bonus a třešnička, skrytá propaganda - politika. Nemůžu se zbavit dojmu, že kniha v den a roku svého vydání, měla nějakým svým způsobem přiblížit spíše Kosovo (dvacáté výročí od vstupu NATO - USA do Kosova a zastavení této šiléné války) a špinit hlavně Albánce a politovat "chudáky" Srby, protože oni za nic vlastně nemůžou a zlý americký agresor, jim překazil genocidní čistku, tak jak se jim z části podařila v Bosně. Takže tento příběh je jen záminka a tak jemně skrytě mezi řádky autor dává prostor propagandě šířená z jasného zdroje. Podívejte se na lidi, kteří kolem autora tuto knihu prezentují (tiskovky FCB) , je to spolek velmi pochybný.
Za mě opravdu ODPAD a fakt mě děsí to, že autor uvažuje o pokračování.......Jako pámatka a úctá k těm třem ztraceným, tuto knihu opravdu NE!!!