Frakira komentáře u knih
Tak já nevím...čtivé to je, nápad s dvojpříběhem mě taky zaujal, i když nakonec nevím který byl lepší...no, nakonec z toho pro mě vyplývá jediné: lidé spolu moc komunikují, ale málo spolu mluví.
Dobré, čtivé, napínavé, hlavní postavy uvěřitelné a silné...jen ten konec mě trochu zklamal, ale určitě si přečtu i další díl
Graficky parádní a sexy vypadající kniha! Sloupky Michelle jsou výborné, vtipné a čtivé...Milošovi už se mi až tak nelíbily, přesto bezpochyby lepší průměr české blogové tvorby :)
Čím delší doba od přečtení uplynula, tím více se mi kniha líbí a neustále se k ní v myšlenkách vracím....náročně krásné dílo!
Příjemné čtení, lepší 3, takových knih není nikdy dost :) doporučuji!
To je tak milý příběh, lehce napsané, lehce přečtené....tohle je občas potřeba si přečíst v každém věku :)
Opět příjemné počteníčko, ani druhý díl nezklamal...a nemusí to být vždy intelektuální a náročné, aby se líbilo. Rozhodně jedna z těch lepších erotických sérií! Jsem v očekávání třetího dílu :)
(dočteno jako ekniha)...Ani jsem netušila, do čeho se pouštím, dostala jsem tu knihu jako tip a dostala mě. Byť bylo po několika kapitolách jasné o co půjde a jak to asi skončí...přesto - smála jsem se a brečela a doufala, že to dopadne jinak...tohle není kniha jako pohlazení, tahle vás vyfackuje...Napsané z pohledů obou hrdinů se mi moc líbilo a ani nemyslím, že je jen do škatulky YA... Doporučuju přečíst,protože (jen) pro ty malé zázraky je třeba žít, pro nic většího...
Nebylo to tak dechberoucí jako Anna, bylo to jiné a mně se hlavní hrdinové líbili. Sice už dááávno nejsem teen, ale vždy mě takhle povedená romance dostane a zahřeje na srdci. Navíc je to čtení na jeden večer, tak to mám ráda, když potřebuju vypnout...
Je to zase dobré a čtivé, i když vlastně docela "obyčejné". (Ještě že Host nám ty české autory pěkně postupně servíruje, zatím žádný nezklamal.)
Tak třeba před patnácti lety by mě to asi bavilo víc, teď je to pro mě spíš úsměvné - tím se ale nechci nikoho dotknout, pořád je to lepší průměr a plno náctiletých si tu knížku bezpochyby užije!
Stojí za přečtení a úvahu, jak vlastně vychovávat. Neustále pátrám a snažím se najít nějaký kompromis ve výchově a každá další či jiná myšlenka se hodí, aby si člověk mohl utvořit nějaký názor na to, co "ano" a co "ne".
Melancholické, nadčasové, nádherné...kdykoliv ji otevřu, tají se mi dech :) tak třeba namátkou:
Máš oči jako tabák
Bojím se abych to všechno nezkazil
Nějakým překrásným gestem
-------------------------------------------------
Rozumní lidé s velkým eR
svolali koncil chtějí mě dát
do klatby
jsem prý nemorální
protože jsem řekl
že bez tebe nemohu žít
-------------------------------------------------
Čas není vlastně zlý Je přísný spíš než krutý
Osobní, otevřená zpověď, která asi neosloví každého. Už jen proto, že je zcela jiná než "Hruška", a to je jen dobře! Mně styl Šrámkové naprosto sedí, takže 4 a 1/2 :) a těším se na další knížku...
Naprosto pohodová četba, tzv. "dvouhodinovka"...špetka sexu, žádná kýčovitá červená knihovna. lehce praštěná hrdinka, které by mohlo být i míň, ale co, účel to splnilo :o)
zatím jsem od Greena přečetla všechno, co u nás vyšlo, ale Hvězdy už asi nic nepřekoná...Tohle je opět čtivé, ale už tak nezaujme a nepřekvapí, jak tu již bylo napsáno, už se to trochu opakuje a podobá Aljašce...Nicméně pořád je to dobrá pohodová četba :)
Ideální do postele, když máte chřipku: je to čtivé, ale po jednom paralenu už si na to ani nevzpomenete :/