frukeška

Dobře, tak tahle kniha mi opravdu nesedla... Pořád jsem čekala, že se něco stane, ale nic velkolepého se nestalo. Věřím, že některým se líbit bude, ale mně opravdu ne... Obálka je ale opravdu nádherná :)

Roztomilá kniha s ještě roztomilejším koncem. Moc se mi ten příběh líbil :)
Lehce se to čte, takže je dost těžké se od knihy odtrhnout, doporučuji.

Nemůžu hodnotit jinak, než 5*.
Ten příběh je dokonalý a obě hlavní postavy taky :) To jak je život svedl dohromady bylo prostě úžasné :)

Knížka se četla dobře, ale jinak mě celkem zklamala. Očekávala jsem od ní víc :)

Naprosto úžasná kniha! Sice smutná a probrečela jsem posledních dvacet až třicet stránek, ale přečtení rozhodně nelituju. Bestseller je to oprávněně :)

Zhltla jsem knihu za několik hodin. Prostě jsem se nedokázala odtrhnout od příběhu. Každému to možná zajímavé nepřijde, ale mě tahle knížka dostala :)

První díl byl o hodně lepší, než tenhle druhý. Od začátku mě hrozně nudil a myslela jsem, že ho snad ani nedočtu do konce, ale přece jenom jsem se tím prokousala až na nějakou tu dvoustou stránku, kde jsem přišla na stupidní zápletku.
Víckrát už tohle nechci číst. Podle mě nejslabší knížka od L. J. Smith.

Přečetla jsem knížku za tři hodiny a musím říct, že se mi líbila. Žádnou s podobným tématem jsem nenašla.. Doporučuji

Knížka je opravdu taková oddychová, ale čte se dobře :)

Knížka se mi líbila. Mohla být delší, ale tak asi budou další díly, podle toho konce.. A těším se na ně. Hlavní postava se mi líbí a celkově celý ten příběh. Všude jsou jenom upíři, vlkodlaci.. a tohle je něco trochu jiného. Hezky jiného .) Doporučuju si přečíst. Taková oddychovka na odpoledne no.

Ta knížka mě prostě dostala. Někdy se mi stává, že v knížce přeskakuju řádky, ale tady jsem přečetla každé písmenko, co tam bylo.
Knížka mi vyrazila dech a rozhodně není pro slabé povahy..

Nemohla jsem přestat číst a ve tři hodiny ráno dočteno. Úžasná knížka, doporučuji:)

Přečtená za jeden den..Jsem zvědavá na další díl a doufám že tam bude jak se vyvine vztah Lucy a Nicholase:)

Tak tohle byla pecka!
Rychle ubíhající kniha, stránky se obracely jedna za druhou... Začetla sem se, takže hodnotím kladně! Doufám, že u nás vydají celou trilogii :)

Já teda nějak nechápu, co na tom všichni vidíte. Byla to chabá fraška. Nic zajímavého se neodehrálo a na další díly se rozhodně nechystám.