Gabriela143 komentáře u knih
To bola neuveriteľná jazda...keby som mohla, dám ešte jednu hviezdičku navyše. O tom, že záver ma úplne odrovnal ani nebudem písať.. Jednoznačne TOP!!!
Za mňa jednoznačne ÁNO. Skvelý príbeh, sympatickí hlavní hrdinovia a sladký koniec... ale u takýchto kníh sa to očakáva.
Knihu som dočítala, ale viem že po nej už nesiahnem. Ofélia v rôznych životných obdobiach síce fajn, ale nudila som sa. Okrem iného tam je veľa metafor a miestami je to dosť zmätené.
Miška opäť nesklamala. Bavili ma vtipné dialógy medzi hlavnými hrdinami.Miky je neskutočný sympaťák. Oceňujem veľkosť knihy. Ani v tomto prípade vôbec nevadí že má skoro 500 strán, číta sa veľmi dobre. Pekný obal i obrázková príloha pre lepšiu predstavivosť. Dúfam, že autorka bude v sérii pokračovať príbehom Erika a Tami.
Druhá prečítaná kniha od tejto autorky. Veľmi pekne spracovala náročnú historickú tému. Osoby, o ktorých som sa kedysi učila dostali nový rozmer. Knihu som si užívala od prvej stránky. Michaelu Ellu Hajdukovú pridávam na zoznam obľúbených slovenských spisovateliek a teším sa na ďalšie čítanie.
Krásny romantický príbeh s ešte krajším zakončením.
Autorka opäť nesklamala. Kniha je vtipná a napínavá. Akurát by som ubrala pár štipľavých výrazov. Tento diel je podľa mňa lepší ako Komisár, ale Prokurátor je Prokurátor.