genduna komentáře u knih
po delší době naprosto úžasná knížka, která mě maximálně nadchla. Příběh je tajůplný, zajímavý, má to spád!!
trochu zdlouhavý, pak už docela předvídatelný příběh..., ale jo šlo to :)
Pěkně napsáno a vysvětleno. Občas se mé názory s autorem rozchází, ale to nevadí. O tom to není :) Doporučuji přečíst každému.
Takto divně napsanou knihu jsem dlouho nečetla. Měla jsem co dělat se vůbec donutit ji dočíst. Samé tajemství, které není průběžně vysvětlováno, naopak přibývají další a další. Rozuzlení de facto až ve třech dopisech na konci knihy....
Jediný hotel na ostrově, bouřka, která odřízne hustý od okolního světa.... Téma mi připomíná lacinější horor.. čekala jsem více..
Velmi pěkně napsaná kniha, se smutným příběhem. Skvěle popsaná minulá doba. Každý kdo dnes říká "zlatý komunisti" by si ji měl přečíst !! Lidé mají tendenci na všechna ta zvěrstva páchaná komunisty zapomínat !!!!
Příběh poněkud jetý na můj vkus, ale budiž. Autorka umí psát mnohem lepší knihy než je tato..
Super dílo od Jo Nesbo. Do 130 strany docela nuda, ale poté jedná akce za druhou, kterou čtenář nečeká. Velmi povedená kniha.
Kniha žánrem a stylem odpovídá mladším čtenářům. Příběh rozkapitulován po jednotlivých postavách. Má slabší děj, ale přečíst se to dá.
Na můj vkus divné vyústění děje. Dost nevěrohodné. Za mě slabší průměr.
Velmi pěkně napsaná kniha, četla jsem ji necelé 2 dny jak mě nadchla
Kniha z 2/3 nudná, nijak extra poutavá. Až na závěr to začne být napínavé. Příběh dobrý, ale né moc dobře zpracovaný.
Napínavé od začátku do konce, kniha mě neuvěřitelně nadchla.