Grety Grety komentáře u knih

Loutkář Loutkář Daniel Cole

Hlavní hrdinka je mi sympatická a nějak jsem se s ní žila a někdy mi to přišlo až moc šílené a hůř se mi to četlo.

16.12.2021 3 z 5

Do posledního dechu Do posledního dechu Linda Castillo

Možná už jsem se Kate trošku přejedla, možná mi už přijde až moc nesmrtelná.. proto hvězdička dolů... příběh dobrý

19.07.2021 4 z 5

Střípky ticha Střípky ticha Linda Castillo

Kate a John opět válí, zápletka byla propracovaná a dobře sepsána. Tihle dva mě fakt baví...

16.06.2021 5 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Příjemná, napínava detektivka, navíc se dá přečíst za den. Konec parádní, pro mě vrah, až do konce nejasný.

03.09.2020 4 z 5

Žízeň Žízeň Jo Nesbø

Stárnoucí Harry loví vraha se zvláštní chutí. Oproti předešlým dílům je rozsáhlejší popis Harryho a Olegových pocitů, což hodnotím kladně. Konec byl trošku nadpozemský a proto hvězdička dolů.

27.08.2017 4 z 5

Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Ke knize jsem se dostala náhodou a musím říct, že jako oddechová četba ke kafíčku úplně super. Občas si sice kafe vylijete, když Vás pobaví, co hraběcí rodinka vymyslela, ale i to se počítá. Z druhé strany děj minimální.

19.03.2017 4 z 5

Knihovna duší Knihovna duší Ransom Riggs

Přečteno na jeden tah. Prostě mě příběh o démonech a stvůrách, sourozenecké zášti a lásce napříč generacemi baví. Doporučuji.

17.12.2016 5 z 5

Noc trifidů Noc trifidů Simon Clark

Ta evoluce trifidů byla trošku moc rychlá, ale i tak se mi toto volné pokračování líbilo.

11.09.2016 4 z 5

Černobílý svět Černobílý svět Kathryn Stockett

Ke svému studu musím připustit, že jsem vůbec netušila, že ještě v době války ve Vietnamu bylo s barevnými zacházeno, tak zle..pořád jsem myslela, že je to daleká minulost. Kniha mi dost přinesla, donutila mě se zamyslet a proto to hodnocení...

16.04.2016 5 z 5

Cizinka Cizinka Diana Gabaldon

Seriál jsem neviděla a kniha mě nenadchla, není to můj šálek kávy..Historický popis doby byl zajímavý, ale na mě moc erotiky.

16.04.2016 3 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Výborně napsaný čtivý příběh s pro mě nečekaným koncem.

28.01.2016 5 z 5

Ranhojič Ranhojič Noah Gordon

Knihu jsem měla v plánu číst už nějakou dobu a rozhodně mě nezklamala. Nejvíc mě bavily pasáže, kdy Robert léčil a zkoumal pacienty v Persii. Dnes mám může připadat směšné jaký v té době měla vliv církev a jak málo se dalo pacientům pomoci, většinou alkoholem a projímadlem .. Speciální várka VŠELÉKU mě pobavila :)

29.12.2015 5 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Konečně po letech jsem se rozhodla si příběh přečíst, samozřejmě filmové zpracování jsem viděla. Při čtení jsem nemohla uvěřit, jak autorka mohla něco tak perfektního vymyslet.

07.09.2015 5 z 5

Vzkaz v láhvi Vzkaz v láhvi Jussi Adler-Olsen

Narazila jsem na ní náhodou, ale rozhodně toho nelituju a budu v četbě knih od Olsena pokračovat. Vůbec jsem se od textu nemohla odtrhnout, dokonce přejela několik stanic, kde jsem měla vystoupit...Příběh i zápletky a že jich bylo výborné.

25.01.2015 4 z 5

Útěk na venkov Útěk na venkov Julie Caplin

Příběh předvídatelný, děj jednoduchý. Oddechové čtení na dovolenou. Hvězdička na víc za psí story .

26.03.2024 3 z 5

V kleci V kleci Ellison Cooper

Sayer je jako správná vyšetřovatelka FBI sama zralá na vyšetření. Kniha je čtivá, ale někdy nereálné metody analýzy důkazů a nesmrtelnost Sayer z toho dělají brak.

31.10.2023 3 z 5

Kabinet milostných dopisů Kabinet milostných dopisů Alyson Richman

Kniha s romancí za války. I Ti jež se chtěli věnovat jen své lásce hudbě, se nakonec zapojili. Hrozná doba, snad se lidstvo ponaučilo..

09.08.2023 4 z 5

Dokonalé stopy Dokonalé stopy Helen Fields

Krásný detektiv, co vše vyřeší, ale má i své problémy - kdo by ho neměl rád . Zápletka dobrá, pachatel pořádně praštěný, jak to mám ráda .

09.02.2023 4 z 5

Sběratel kůží Sběratel kůží Jeffery Deaver

Někdy jsou ty Lincolnovi schopnosti až úplně ujeté, ale mně se to prostě líbí. Amélie a její neohroženost, taky člověka občas rozčiluje, ale má ji rád. Zkrátka autor, to se čtenářem umí..

09.01.2023 4 z 5

Aristokratka u královského dvora Aristokratka u královského dvora Evžen Boček

Pobaví, neurazí. Taková pohodová oddechovka.

12.10.2022 3 z 5