hadak komentáře u knih
Je to moc příjemné oddechové čtení, pobaví, rozesměje. Prima na cesty, dalo by se přečíst na trase Praha - Brno (popřípadě zpět).
Skvěle pobavilo, nechtělo mě to od sebe pustit. Patří mezi několik knih, o kterých už po prvním přečtení vím, že se k nim rád vrátím.
Výborné oddechové čtení, zasmál jsem se u toho, užil jsem si to moc. Budu se ke knížce rád vracet.
Je to možná divné, nicméně jsem útlou knížku přečetl jedním dechem za pár hodin. Proč? Téma - král Šumavy a můj oblíbený Kalčíkův román tu je v novém, polistopadovém, světle. Bavil jsem se.
Bylo to výborné čtení, Vlasta Kálalová musela být pozoruhodná žena.
Četl jsem v roce 1989, moc pěkné čtení zejména pro všechny z Hradce Králové.
Knihu jsem četl v roce 1990, byla podle mě vynikající, patří k mým nejoblíbenějším.
Vynikající čtení, za dobu svého pobíhání po této planetě jsem tuhle knihu četl už čtyřikrát a vždycky, když ji dočtu, mohl bych ji začít číst znovu.
Moc hezké, vtipné, povzbudivé, optimistické čtení. Pan doktor se stal manželem herečky Kateřiny Hrachovcové.
Výborné čtení, obveselí, potěší, povzbudí. Rozhodně doporučuji!!!
Tahle kniha byla pro mě výborné čtení, nemohl jsem se od ní odtrhnout.
Doporučuji všem, kteří rádi čtou. Zajímavé statistické informace pocházející ze seriózního výzkumu. Tady jsem se dozvěděl, že patřím mezi vášnivé čtenáře, kterých je v populaci jen 6%; a spoustu dalších zajímavostí.