Hanca91 Hanca91 komentáře u knih

Temný vzorec Temný vzorec Andrew Mayne

I přesto, že mám pro příběhy s doktorem Crayem jistou slabost, musím říct, že tato kniha byla pro mne ze série zatím nejslabší.
Tentokrát se čtenář mohl dozvědět poměrně dost informací z osobního života Thea, ale podle mne na úkor jeho "vyšetřování".
Pořád jsem čekala, kdy zápletka nabere na intenzitě a já si začnu nervozitou okusovat nehet na palci, no a on byl najednou konec příběhu....
Předchozí díly se mi líbily o poznání více.

13.12.2020 4 z 5

Duše mrtvých nemluví Duše mrtvých nemluví Roxann Hill

Musím se přiznat, že tenhle díl série mi přišel zatím nejuvěřitelnější. Sice mě trochu štve, že se příběh Anny a Pavla neposunul nikam dál (jakýmkoliv směrem), na druhou stranu chápu autorku, která se snaží ze série "vytřískat" co nejvíce dílů.
Co mi na knize vadilo, je fakt, že prolog Vám o pokračování příběhu vůbec nic nenaznačí a s knihou jako by vůbec nesouvisel.
I přesto myslím, že je to poměrně slušná kniha na odpočinkový sobotní den s čajem v posteli.

24.11.2020 3 z 5

Milé dítě Milé dítě Romy Hausmann

První třetinu knihy jsem naprosto zhltla a koukala s otevřenou pusou. Ve chvíli, kdy mi docvaklo, o co vlastně půjde, jsem se začala trochu nudit.
Můj největší problém byl, že mi všechny tři vypravěčské postavy byly absolutně nepříjemné a nedokázala jsem si k nim vybudovat alespoň trochu přátelský vztah.
Co se mi naopak líbilo moc, byl epilog. Za ten si autorka zaslouží deset hvězdiček.

03.08.2020 4 z 5

Fáma Fáma Lesley Kara

Tak já nevím, ale mně vychvalování této knihy přijde jako mnoho povyku pro nic....
Už od začátku jsem měla tušení, jak to asi bude a žádné překvapení se bohužel nekonalo. Malé plus si autorka získala za celkem svižný závěr, ale to je tak všechno. Vlastně jediné u čeho mi spadla brada, byl poslední odstavec a mrzí mě, že se v podobném duchu neodehrávala celá kniha.

26.02.2020 3 z 5