havrmoni havrmoni komentáře u knih

Svádění po texasku Svádění po texasku Annette Broadrick

Opět pěkný příběh. Vztahy v rodině a hlavně vzah otec- syn tomto díle, to se mi moc líbilo. Hrdinka mi sice moc nesedla, ale epilog zase nejlepší.

Svatba po texasku Svatba po texasku Annette Broadrick

Mě se to zatím líbilo všechno a ty její epilogy miluju.

Námluvy po texasku Námluvy po texasku Annette Broadrick

Moc hezké a opět ten epilog hmm :))

Láska po texasku Láska po texasku Annette Broadrick

Mě se to líbilo a hlavně Cole. To byl správný chlap.

09.09.2018 4 z 5

Tam, kde je láska Tam, kde je láska Annette Broadrick

Hezká oddychovka. Radím nečíst koment pode mnou, to už byste knihu vůbec nemuseli číst.

08.09.2018 3 z 5

Megan se vdává Megan se vdává Annette Broadrick

Mě se to velkem líbilo. Jen mám pocit jakoby se mezi poslední kapitolou a epilogem jedna kapitola ztratila. Nebo nàs autorka chtěla ušetřit hysterických scén :).

06.09.2018 3 z 5

Muž na ženění Muž na ženění Barbara Boswell

Tohle mě bavilo. Hezká oddechovka.

04.09.2018 4 z 5

Potíže s dvojčaty Potíže s dvojčaty Barbara Boswell

Màm stejný názor na téma politik jako Barbora H. Navíc hrdinka a ty její scény mě taky nebraly.

04.09.2018 3 z 5

V žáru léta: Milenec na mušce / Kouzlo dnešní noci / Všechno nebo nic V žáru léta: Milenec na mušce / Kouzlo dnešní noci / Všechno nebo nic Stephanie Bond

Pěkné oddychové jednohubky.

04.09.2018 4 z 5

Důležitý projekt Důležitý projekt Stephanie Bond

Nesympatická, snobská hrdinka dostane tvrdou lekci. Nakonec to bude dobré pro oba. Bohužel, musím přiznat, že jsem jí to přála :(.

03.09.2018 3 z 5

Nevšední nabídka / Milionářovo štěstí Nevšední nabídka / Milionářovo štěstí Ally Blake

Obě povídky byly moc pěkné.

03.09.2018 5 z 5

Příslib měsíční noci Příslib měsíční noci Noelle Berry McCue

Fajn oddychové čtení.

02.09.2018 4 z 5

Světlo tvých očí Světlo tvých očí Connie Bennett

Mě se to moc líbilo.

02.09.2018 5 z 5

Adventinky 2: Překvapivá nadílka / Vánoční usmíření / Vánoční dárek Adventinky 2: Překvapivá nadílka / Vánoční usmíření / Vánoční dárek Mary Lynn Baxter

Taková hodně krátká oddychovka, která by se dala docela dobře rozvinout. Škoda,že to nebylo delší.

01.09.2018 3 z 5

Letní touhy: Miluj mě něžně / Kovboj a jižanská kráska Letní touhy: Miluj mě něžně / Kovboj a jižanská kráska Maureen Child

První příběh byl v první třetině dost praštěnej. Hrdinka co přemlouvá chlapy, aby si ji vzali kvůli kletbě. Pak už to celkem šlo, pokud se nemluvilo o kletbě a jak byla zasažena bleskem lásky.
Kovboj byl až na nesympatickou hrdinku celkem dobrý čtení.

01.09.2018 3 z 5

Italova pomsta / Romance v Monaku Italova pomsta / Romance v Monaku Jacqueline Baird

Četla jsem jen povídku Italova pomsta. Bohužel je to už třetí v řadě od autorky této povídky co čtu,proto jen 3*. Bohužel proto, že její příběhy mají stejný model. Hrdina se chce pomstím hrdince za něco o čem si myslí,že udělala. No a ona hrdinka si vždy nechà jeho hulváctví líbit,páč sex s ním je taaaák úžasný, že mu odpustí vše.

31.08.2018 3 z 5

Benátský palác Benátský palác Jacqueline Baird

Chlapa bych vzala něčím po palici :))). Čtení to není špatné, ale nechat si takhle všechno líbit? Hmm a sex všechno spraví, protože když se jí dotkne, tak zapomene na to jeho chování. No, je to romantický příběh, tak to tak berme :).

30.08.2018 3 z 5

Láska na rozcestí Láska na rozcestí Caroline Anderson

Tohle se mi líbilo moc.

30.08.2018 5 z 5

Horké noci v poušti: Pokořené srdce / Prostopášník z pouště / Únos do oázy Horké noci v poušti: Pokořené srdce / Prostopášník z pouště / Únos do oázy Louise Allen

Oddychová erotická jednohubka.

29.08.2018 3 z 5

Ženich ze zákona / Nebezpečné manželství Ženich ze zákona / Nebezpečné manželství Miranda Lee

Mě se obě povídky líbily. Možná trochu sladké,ale když je ta správná nálada na trochu relaxu, tak tohle je fajn.

27.08.2018 5 z 5