havrmoni

Opět pěkný příběh. Vztahy v rodině a hlavně vzah otec- syn tomto díle, to se mi moc líbilo. Hrdinka mi sice moc nesedla, ale epilog zase nejlepší.

Mě se to zatím líbilo všechno a ty její epilogy miluju.

Hezká oddychovka. Radím nečíst koment pode mnou, to už byste knihu vůbec nemuseli číst.

Mě se to velkem líbilo. Jen mám pocit jakoby se mezi poslední kapitolou a epilogem jedna kapitola ztratila. Nebo nàs autorka chtěla ušetřit hysterických scén :).

Màm stejný názor na téma politik jako Barbora H. Navíc hrdinka a ty její scény mě taky nebraly.

Pěkné oddychové jednohubky.

Nesympatická, snobská hrdinka dostane tvrdou lekci. Nakonec to bude dobré pro oba. Bohužel, musím přiznat, že jsem jí to přála :(.

Taková hodně krátká oddychovka, která by se dala docela dobře rozvinout. Škoda,že to nebylo delší.

První příběh byl v první třetině dost praštěnej. Hrdinka co přemlouvá chlapy, aby si ji vzali kvůli kletbě. Pak už to celkem šlo, pokud se nemluvilo o kletbě a jak byla zasažena bleskem lásky.
Kovboj byl až na nesympatickou hrdinku celkem dobrý čtení.

Četla jsem jen povídku Italova pomsta. Bohužel je to už třetí v řadě od autorky této povídky co čtu,proto jen 3*. Bohužel proto, že její příběhy mají stejný model. Hrdina se chce pomstím hrdince za něco o čem si myslí,že udělala. No a ona hrdinka si vždy nechà jeho hulváctví líbit,páč sex s ním je taaaák úžasný, že mu odpustí vše.

Chlapa bych vzala něčím po palici :))). Čtení to není špatné, ale nechat si takhle všechno líbit? Hmm a sex všechno spraví, protože když se jí dotkne, tak zapomene na to jeho chování. No, je to romantický příběh, tak to tak berme :).

Oddychová erotická jednohubka.

Mě se obě povídky líbily. Možná trochu sladké,ale když je ta správná nálada na trochu relaxu, tak tohle je fajn.