Havrnka komentáře u knih
Historický román o osudu mladé dívky na pozadí událostí třicetileté války. Román plný lásky, vášně, zklamání, pýchy, bolesti a prozření.
Pro knihu jsem v knihovně sáhla, aniž bych věděla, že patří do série. Byla napínavá, přečetlaj sem ji jedním dechem.
Četla jsem hodně knih T.Gerritsen, ale tato mě moc nebavila. Napětí skoro žádné, hlavní hrdinka byla hodně sebestředná a závěr předvídatelný.
Co dodat. Opět pěkný příběh a čekám na třetí pokračování.
Tuto knihu jsem četla jen díky výzvě. Vnoučkovi se sice líbila, hlavně obrázky, ale mě tam chyběl konec....
Hezky zpracované. Děj má spád a nechybí ani romantika.
Nová kniha Tess Gerritsen je tentokrát z lékařského prostředí. Ale i tento děj je napínavý a ke konci gradující. Přečetla jsem ji jedním dechem. Doporučuji !!!
Knihu jsem četla pod českým názvem Temný stín noci. Překvapil mě její námětem, když jsme zvyklí od této autorky na klasické detektivky. Toto je kniha s mírně romantickoerotickým podtextem.
Napínavý krimi příběh. Místy hodně krvavý, ale přesto dobře čtivý.
Po tomto románu K.Klostermanna jsem sáhla z několika důvodů. Prvním bylo, že můj přítel tuto knihu čte téměř každý rok (stejně tak i jiné romány tohoto autora) a stále mi o ní vypráví. Potom také z důvodu znalosti Žichovic a jejich zámku. A za třetí se mi hodí do čtenářské výzvy. Tato kniha mi nepřipadala tak poutavá jako román V ráji šumavském, který jsem četla před několika lety. Klostermann je vynikajícím vypravěčem a krásně umí přiblížit krásu šumavské přírody.