Havrnka komentáře u knih
Tato kniha, spolu s jejími dvěma díly, patřila k nejoblíbenějším knihám mého tatínka. Možná tomu přispěla i skutečnost, že se osobně setkal s pány Hanzelkou a Zikmundem.
Knihu jsem poprvé četla jako dvanáctiletá. A zaujala mne stejně jako dnes. Mnoho čtenářů může poukazovat na dosti značný popis politické a národohospodářské situace na africkém kontinentu, ale měli by si uvědomit, v kterých letech byly knihy vydány. I přes tento "nedostatek" je kniha poutavým vyprávěním o zajímavých místech a historii navštívených míst.
Toto byla moje druhá kniha od Keleový. I tuto jsem přečetla jedním dechem. Zajímavý pohled na život mladé rodiny, jejich tužby a potřeby. Pokud se člověk dokáže rozhlížet kolem sebe, zaznamená podobné situace i v reálném životě. Ale jen málokdo řeší svou situaci tak, jako hlavní hrdinka.
Doporučuji jako dobré oddechové čtení na dlouhé zimní večery :0))
Pro mne dobré oddechové čtení, které jsem si přibalila na dovolenou. Příběh se pozvolna rozvíjí. Někomu asi bude vadit, že hlavní hrdinka je ponořená do sebe a své minulosti. Myslím si, že je to pochopitelné po tak velké životní ztrátě. Ale konec dobrý!
Já měla větší problém s drobnými chybami v textu.
Doporučila bych dál!!!!
Moje první kniha od p. Vondrušky. Jednoduché odpočinkové čtení.