helča5 komentáře u knih
tato kniha musí na každého zapůsobit,jak křehká je rodičovská láska a hrozná zrada rodičů.Sára prožívá život se svými bratry a rodiči,miluje chatu na Šumavě a sběr hub s otcem,vše nakonec pokazí otec a Sára začne žít zvláštní život,podle mě je to statečná žena,která se nikdy nevzdá.Kniha mě donutila hodně přemýšlet.
kéž by přeložili i další díly,kniha je napínavá,dobře se čte,některé pasáže jsou drsné,ale přesto vás nutí pokračovat ve čtení,abyste zjistili,jak vše dopadne,moc se mi líbila a doporučuji
velice čtivá kniha,napínavá.i když s válečnou tematikou,po dlouhé době jsem si našla čas a knihu přečetla jedním dechem
Celkem povedená kniha plná zápletek,zasmála jsem se i popřemýšlela o životě.Typické Hartlovo dílko,odpočinkové,nenáročné.
pokud se chcete zasmát a pobavit,doporučuji,nic bláznivějšího jsem ještě nečetla,ale je to super relax,další 2 díly taky
paráda,jako všechny knihy Roberta Bryndzy,dlouho jsem na ni čekala,ale stála zato.
už dlouho jsem nečetla tak dobrou knížku,kde matka popisuje svůj život-vyrovnání s nevěrou,starost o syny,boj s hroznou nemocí,skvěle napsané,dostala mě
2.díl ještě lepší než 1.,Diane poznává Oliviera a prožívá velkou lásku,Abby je nemocná a Diane odjíždí na pár dní do Irska,kde bojuje sama se sebou,ale nakonec zvítězí láska.
dobře se četla,nikdy bych nechtěla zažít to,co hlavní hrdinka
Senzace,paráda,super,ze všech dílů Katovy dcery ta nejlepší,nemohla jsem se od ní odtrhnout,doufám,že budou další díly.
Skvělé,napínavé počteníčko,jen mít víc času na čtení,ale jinak super,Erika opět nezklamala
Mám ráda knihy z války i knihy týkající se židovského obyvatelstva.Vavříkova kniha ukazuje velice trpký život v koncentračním táboře i po válce.Jeho hlavní postava ztratí mnoho blízkých,ale nakonec se setkává s milovanýmn synem a vše si vysvětlí.Dobře se četla,moc se mi líbila.
Další skvělá kniha mé oblíbené autorky ukazuje,jak si některé matky přisvojují životy svých dětí a brání jim ve štěstí.Nikdo není dokonalý a každý dělá chyby,zaleží na tom,jestli se z nich člověk poučí nebo je opakuje.
Skvělá kniha,dokazuje,jak jsou ženy silné,i když se ocitnou na dně,tak vstanou a bojují dál za svůj život a životy svých blízkých.Knihy této autorky jsou skvělé a nahlédnou do životů hodně čtenářek.Díky za chvíle pohody.
skvělé napínavé čtení,nemohla jsem se od ní odtrhnout,překvapivý konec.
Kniha se krásně četla,ukázala,jak je pro ženu důležité mít děti,které naplňují její život a jak je někdy cesta k otěhotnění složitá,manžel Petr mi naháněl hrůzu a jsem ráda,že mám hodného muže a skvělé 3 děti,je to nejvíc,co mi mohl život dát.
Kniha se mi moc líbila,od poloviny byla plná napětí,hraje v ní velkou roli majetek a peníze,jako i v dnešní době,láska,zklamání i naděje,hamižnost a udělat pro prachy cokoli.,další skvělá kniha mé oblíbené autorky.
kniha se mi velmi líbila,měla jsem pocit jako bych byla na cestách s autorkou,moc se mi líbí její přístup k žiotu a pochopení matky,cítila jsem se skvěle,dodala mi hodně sil,určitě si přečtu další