Helena Lacková komentáře u knih
Kniha napsaná životem. Pan Život je nejlepší spisovatel
Knihy této autorky, odkryly to co je většině uvajeno, poučí, ale i pobaví
1. a 2. díl této série mě opravdu bavili. 3. a 4. díl jak se začali nahánět životy, bylo toho na mě, už dost. Postavu "chrliče", už jsem nezvládla.5 . díl mi připadal jako zbytečné prodlužování a návrat do již vyřešeného děje.
Samotná myšlenka a námět knihy perfektní
Opět skvělý příběh. Ukazuje, jak by se chovali lidé, kdyby byli něčí potravou nebo byli otroky svých predátorů
Kniha mě velmi pobavila. Pubeťák jepopisován jako chovný druch - zvířátko.
V mnoha situacích jsem poznávala sama sebe a děkuji rodičům, že to se mnou vydrželi
Nejlepší klasický román červené knihovny co jsem kdy četla :-)
Dostala jsem knihu jako dar. Docela se bojím zklamání, moje očekávání je asi příliž velké, když se tento příběh teď, tak hodně řeší
Líbila se mi moc celá trilogie. V některých okamžicích bych, ale čekala smyslnější erotické chvíle
Na této knize se mi líbilo, jak si Markéta uměla užít život. Líbilo se mi jak moc ji miloval manžel, ikdyž věděl. Nemohla jsem uvěřit tomu, že tak schopná žena, potřebuje k tomu, aby ovládla muže kouzla. Některé pasáže knihy byly popisovány velmi zdlouhavě, aby jsme se těšili na to co příjde a to co přišlo bylo popisováno velmi obyčejně
Kniha na mě působila velmi úsměvně. Naprosto přesně vystihuje situaci, kdy se "Čecháček" neznalý okolního světa za hranicemi našeho státu vypraví na dovolenou. Chce z dovolené co nevíce vytěžit, za co nejméně peněz.
Pohádky vystihují naší politickou situaci
Knihou jsem byla nadšená. Četla jsem ji jedním dechem. Těším se na další díly.