Helenicka komentáře u knih
Helen Fieldsovou mám hodně hodně ráda, její styl psaní je úžasný. Z "dokonalé" se mi nejvíce líbila Dokonalá lítost. Na Léčebnu jsem se hodně těšila, velice dobře napsané, popsané až mrazilo. Jen ze závěru knihy se mi udělalo špatně a ještě teď to rozdejchávám. :-) Přiznám se, že podruhé už bych si ji nepřečetla.
Nádherné čtení! Souhlasím s Hellenou1523. Jsem zvědavá na další knihy této autorky. :-)
Zklamání. Další kniha od Dana Browna, kterou jsem dočítala s vypětím sil.
Silný příběh k zamyšlení. Knihy paní Picoultové už jsou takové.
Velice příjemné čtení na dlouhé večery. Jde poznat, že je autorka historičkou. Kdo miluje starou Anglii přijde si na své.
Nádherná kniha o životě, smrti, o vztazích v rodině, fascinující pasáže o vlcích. Pro mě příjemné překvapení.
Čtení těchto dvou dílů jsem si užívala. Čtivé, poučné, vychází z historie. Škoda jen, že ještě nevyšel třetí díl.
Skvělá kniha pro ty, kteří chtějí pochopit a rozumět svému koníkovi a žít s ním v harmonii.
Všechny tři díly této trilogie mě tak pohltily, že jsem měla co dělat, abych se dostala vůbec do postele. Jen doporučuji přečíst napřed knihy a pak se podívat na film.
Všech pět dílů jsou úžasné, skvěle se čtou. Kdo má rád historii, starou Anglii a detektivky, přijde si opravdu na své. Jen je možná dobré číst knihy podle posloupnosti.
Milé čtení. I slzu jsem tajně zamáčkla. :-)
Nádherné, něžné a láskyplné čtení. Co bych za to dala, kdybych mohla být aspoň den s našimi úžasnými kokřinkami!
Milá knížka s příjemnou atmosférou a s krásným světem dětí.
Než jsem se nadála byl konec. A ještě k tomu nečekaný a šokující.
Sága o osidlování Nové Zélandu byla úžasná. Těšila jsem se proto i na další krásné čtení, ale bohužel se někam vytratilo. 1. díl Karibské ságy ještě ušel, ale 2. díl mě připadal, jak kdyby ho chvílemi psal někdo jiný. Typická červená knihovna, předvídatelná... chvilkami i nuda. Prostě zklamání.... Škoda.