HiNataLi komentáře u knih
Souboj démonské a kněžské magie je velkolepý, a Chris se konečně ukazuje jako něco jiného než tele... i když mu ta image nevydrží na dlouho. :D
Temná mračna se začínají stahovat, některá tajemství a události, na které bylo poukázáno dříve, rozjasňovat. Atmosféra začíná houstnout... otázka je na jak dlouho.
Tento díl navazuje na skvělost těch předchozích, a je vidět vývoj postav... ač Raenef stále spíš připomíná dítě ztracené v supermarketu než metalistu na motorce. Nemůžu si stěžovat. (^^)
Díl číslo 3, v němž se objevuje moje nejméně oblíbená postava z celé série. Dcera kohosi významného, jejíž jméno jsem si neobtěžovala zapamatovat. I tak je ale třetí díl skvělý a navíc se tu Raenefovi objevuje konkurence. ;)
Doslova měkoučká knížka plná nápadů od nealko po horké mixy. Skvělý námět na dárek, pokud by jste nenašli uplatnění u sebe doma. :)
Skvělá knížka, nabitá informacemi. Pokud by jste ale potřebovali podrobnější informace o něčem jiném, než jsou státy, nebo výpis všech držitelů Nobelovy ceny, musíte se poohlédnout jinde.
Ač se tato publikace jmenuje WINDOW Art, zdaleka se tvorba v ní jen na okna neomezuje, jak je patrné již z hlavního obrázku. Rozhodně zajímavé a plné námětů nejen pro dětské zájemce o tento styl tvorby.
Když se dříve řeklo drátkování, představila jsem si tak možná drátkovaná velikonoční vajíčka... tato publikace mě poměrně rychle vyvedla z omylu, ač i na nějaké to vajíčko se uvnitř dostane. :D
Batika, hmm, slyším retro zvonky v dáli :D. Stručný a přehledný náhled do světa barveného oblečení... Navíc, kdo by si to nezkusil, když už dostane i nějakou tu barvu? :P
Poučná knížka pro ty, kteří by chtěli zlepšit svůj styl kresby nenásilnou formou. Hezky zpracované. :)
Akrylové barvy jsou skvělé pro syté obrazy, co se kvaše týče, o tom jsem před tím, než jsem narazila na tuto knížku, neslyšela. Jde rozhodně o něco o čem je zajímavé se něco dozvědět, a to nejen z pohledu toho, kdo by se chtěl touto technikou skutečně zabývat.
Jakožto milovník studiových kreseb a kreseb tužkou všeobecně jsem možná trochu zaujatá, ale tahle knížka se mi opravdu líbila. Skvělá pro začátečníky i pokročilé, myslím, že by neměla chybět žádnému kresbou zaujatému umělci. :)
Ať už se o čínštinu jako laik, či pokročilý, myslím, že tato knížka vás může rozhodně zaujmout. Móda tetování v čínských znacích se také v poslední době poměrně rozmohla... nemáte ale inspiraci? Tak to si určitě tuhle knížku prolistujte, najdete v ní všechno od elementů, přes jména, až po čínská přísloví. Uvidíte jak vypadají a můžete si i vybrat, které je pro vás designově nejpřijatelnější. Přece nechcete skončit s nápisem "Kung Pao" na zádech. :D
Knížka je stručně uspořádaná, a pro zájemce o olejomalbu rozhodně přínosná. Pro ty, kteří se k olejovým barvám nedostanou, mohou nápady zdrojem inspirace pro malbu a kresbu jinými médii. :)
Sbírka poutavých příběhů od autorů i celosvětově známých. Knížka je jednou z mých favoritů v mé vlastní knihovně. :)
Netradiční způsob uměleckého vyjádření je touto publikací přívětivě přiblížen. Vzorek materiálu, který k ní dostanete, vás navíc přímo vybízí, aby jste si to sami vyzkoušeli. :D
Celkem jednoduchá technika, jak si ozdobit bytové prostory, srozumitelně popsaná a k umělecké činnosti navádějící. :)
Kniha o pletení tradičních i netradičních košíků, ale i například dekorativních předmětů, jako jsou vějíře. Knížka, řekla bych, pro pokročilejší, ale jinak velmi pěkně zpracovaná.
Kaligrafie... kdo z nás se někdy nad ní nepozastavil a neřekl si "tohle bych chtěl/a umět"? Tahle knížka se nám k tou snaží dopomoci. Poměrně úspěšně, řekla bych. :)
Knížka je stručná, přehledná a bohatě ilustrovaná. I úplný začátečník by neměl mít problém se techniku splétání naučit. Myslím, že v ní najdou zalíbení všichni, kteří stále "jedou" na bužírkové módní vlně. :)