hippiesak komentáře u knih
Skvělé, viděl jsem obsah této knihy dříve v anime seriálu a hrozně jsem se u toho smál, tak jsem se těšil na tuto manga verzi a nezklamalo :) Pecka. Těším se na šestku :)
Nooo, super! Tak dvojka se mi nakonec líbila více než 1.díl. Je to úlet. Víc psát prostě nemůžu. Logicky. Nechci nic prozrazovat. Je to jiné. To jediné mohu napsat :) A pokud jste 1.díl dokončili, tak sáhněte určitě po dvojce :)
Další díl, pátý? :) V podstatě je to stále to stejné, takže si myslím, že mi pět dílů stačilo a mrknu se zase po jiné sérii s děckama ;)
Nooo, původně jsem přemýšlel, že bych knihu odložil... Ale nakonec to byl takový úlet, že mám doma 2. díl a jsem zvědavý na pokračování příběhu ;)
Křest knihy proběhl 12.7.2024 v zámku Belcredi v Líšni. Kniha je formátu cca A4, poctivá, těžká vazba :) Je to takový ten lesklý papír, který se podobá fotopapíru. Dává to smysl, když kniha obsahuje přes 400 fotografií, které před naskenováním byly zrestaurovány ;)
Sorry, mě to nudilo :( Už si to kupovat další roky nebudu a to jsem ten, který zde na Databázi ty Vějíře od roku 2018 většinou zakládá... To, že to není manga je jedna věc, ale to, že ty příběhy nedávají někdy i logiku a i ta kresba je, jaká je, z této knihy dělá předmět pro velmi úzký kruh skalních fanoušků. Já z tohoto kruhu s dovolením po letech vystupuji...
Pěkná knížka, líbila se nám, ten styl psaní a humoru se trošku podobá Sue Townsend... Občas byly pasáže, kde jsem tak smál, až mi tekly slzy :) Doporučuji.
Nebylo to špatné, toto byl náš první komiks, který byl černobílý... Ty barevné jsou přehlednější.
Relativně zajímavá kniha pro děcka, občas je to sranda, občas nuda, občas zajímavé :)
Koupil jsem si to na základě povídky, která předcházela knize. Povídka mě velmi bavila, stejně tak když jsem ji po čase četl opět zde v knize. Ale jakmile příběh pokračuje, tak byla za mě prostě jen nuda. V polovině odkládám a dávám na bazar. Rozhodl jsem se nečíst knihy "na silu" ale pro zábavu. A ta se tu pro mě vytratila...
Nedočteno, v polovině odloženo, možná ve 2/3. Nás to prostě nebavilo. První dva díly byly relativně OK, ale tady se už děj natahuje a nemá to kouzlo první knihy.
Kdo furt vymýšlí ty nové fórky na 3 obrázky? :) Nechápu a smekám! :)
Pro děti slabota, každou jednu povídku jsem je musel přesvědčovat, aby vydržely do konce. Jsou to staré historické povídky, které dětem dnes již nic neříkají. Příběh: nuda. Prostředí: nuda. Napětí: nuda. Sorry.
Skvělá kniha, velká, tlustá, zabere čas a to je dobře! :)
Krásná dětská kniha. Sice trošku možná smutný začátek, kdy je vám líto štěněte, ale pak se to rozjede a smějete se u knihy spolu s dětmi :) Super, že to má cca 8 dílů. Takže máme zábavu na více večerů :)
Parádní počin. Je to pro malý děti. Přečtené za cca 10 minut včetně prohlídnutých obrázků. Ale Ruda je prostě borec! :)
Za mě lepší než první díl :) I lepší obrázky. Možná jich bylo více? Netuším... Ale příběh byl fajn, děcka to bavilo.