hippiesak hippiesak komentáře u knih

Láska ve střihu cosplaye. 5 Láska ve střihu cosplaye. 5 Šin'iči Fukuda

Skvělé, viděl jsem obsah této knihy dříve v anime seriálu a hrozně jsem se u toho smál, tak jsem se těšil na tuto manga verzi a nezklamalo :) Pecka. Těším se na šestku :)

07.09.2024 5 z 5

[Moje hvězda] 2 [Moje hvězda] 2 Aka Akasaka

Nooo, super! Tak dvojka se mi nakonec líbila více než 1.díl. Je to úlet. Víc psát prostě nemůžu. Logicky. Nechci nic prozrazovat. Je to jiné. To jediné mohu napsat :) A pokud jste 1.díl dokončili, tak sáhněte určitě po dvojce :)

26.07.2024 5 z 5

Noční stíny Noční stíny Linda Chapman

Další díl, pátý? :) V podstatě je to stále to stejné, takže si myslím, že mi pět dílů stačilo a mrknu se zase po jiné sérii s děckama ;)

22.07.2024 4 z 5

Garfield si nakládá Garfield si nakládá Jim Davis

Sice černobílé, ale stále cool ;)

16.07.2024 5 z 5

[Moje hvězda] 1 [Moje hvězda] 1 Aka Akasaka

Nooo, původně jsem přemýšlel, že bych knihu odložil... Ale nakonec to byl takový úlet, že mám doma 2. díl a jsem zvědavý na pokračování příběhu ;)

15.07.2024 4 z 5

Panna Marie v třešních Panna Marie v třešních Ludvík Belcredi

Křest knihy proběhl 12.7.2024 v zámku Belcredi v Líšni. Kniha je formátu cca A4, poctivá, těžká vazba :) Je to takový ten lesklý papír, který se podobá fotopapíru. Dává to smysl, když kniha obsahuje přes 400 fotografií, které před naskenováním byly zrestaurovány ;)

15.07.2024

Vějíř - sborník české mangy 2024 Vějíř - sborník české mangy 2024 * antologie

Sorry, mě to nudilo :( Už si to kupovat další roky nebudu a to jsem ten, který zde na Databázi ty Vějíře od roku 2018 většinou zakládá... To, že to není manga je jedna věc, ale to, že ty příběhy nedávají někdy i logiku a i ta kresba je, jaká je, z této knihy dělá předmět pro velmi úzký kruh skalních fanoušků. Já z tohoto kruhu s dovolením po letech vystupuji...

21.06.2024 2 z 5

Babička drsňačka Babička drsňačka David Walliams

Pěkná knížka, líbila se nám, ten styl psaní a humoru se trošku podobá Sue Townsend... Občas byly pasáže, kde jsem tak smál, až mi tekly slzy :) Doporučuji.

20.06.2024 5 z 5

Garfield povoluje opasek Garfield povoluje opasek Jim Davis

Nebylo to špatné, toto byl náš první komiks, který byl černobílý... Ty barevné jsou přehlednější.

20.06.2024 4 z 5

Tohle smrdí! A všechno ostatní taky! Tohle smrdí! A všechno ostatní taky! Clive Gifford

Relativně zajímavá kniha pro děcka, občas je to sranda, občas nuda, občas zajímavé :)

20.06.2024 3 z 5

Garfield - Král zvěřiny Garfield - Král zvěřiny Jim Davis

Paráda, jako vždy. Kde je další díl? No, kde? :)

29.05.2024 5 z 5

Konec dětství Konec dětství Arthur Charles Clarke

Koupil jsem si to na základě povídky, která předcházela knize. Povídka mě velmi bavila, stejně tak když jsem ji po čase četl opět zde v knize. Ale jakmile příběh pokračuje, tak byla za mě prostě jen nuda. V polovině odkládám a dávám na bazar. Rozhodl jsem se nečíst knihy "na silu" ale pro zábavu. A ta se tu pro mě vytratila...

16.05.2024

Toto - kočičí nindža a osudový kočkoncert Toto - kočičí nindža a osudový kočkoncert Dermot O'Leary

Nedočteno, v polovině odloženo, možná ve 2/3. Nás to prostě nebavilo. První dva díly byly relativně OK, ale tady se už děj natahuje a nemá to kouzlo první knihy.

28.04.2024 2 z 5

Garfield nakupuje slaninu Garfield nakupuje slaninu Jim Davis

Kdo furt vymýšlí ty nové fórky na 3 obrázky? :) Nechápu a smekám! :)

24.04.2024 5 z 5

Garfield - ani sousto nazmar Garfield - ani sousto nazmar Jim Davis

TOP, co dodat ;)

10.04.2024 5 z 5

Strašidelné příběhy Strašidelné příběhy Vic Parker

Pro děti slabota, každou jednu povídku jsem je musel přesvědčovat, aby vydržely do konce. Jsou to staré historické povídky, které dětem dnes již nic neříkají. Příběh: nuda. Prostředí: nuda. Napětí: nuda. Sorry.

10.04.2024 1 z 5

Garfield o dvou chodech Garfield o dvou chodech Jim Davis

Skvělá kniha, velká, tlustá, zabere čas a to je dobře! :)

10.04.2024 5 z 5

Mops jednorožcem Mops jednorožcem Bella Swift

Krásná dětská kniha. Sice trošku možná smutný začátek, kdy je vám líto štěněte, ale pak se to rozjede a smějete se u knihy spolu s dětmi :) Super, že to má cca 8 dílů. Takže máme zábavu na více večerů :)

13.03.2024 5 z 5

Nevrlý Ruda Nevrlý Ruda Suzanne Lang

Parádní počin. Je to pro malý děti. Přečtené za cca 10 minut včetně prohlídnutých obrázků. Ale Ruda je prostě borec! :)

13.03.2024 5 z 5

Toto - Kočičí nindža a sýrová loupež století Toto - Kočičí nindža a sýrová loupež století Dermot O'Leary

Za mě lepší než první díl :) I lepší obrázky. Možná jich bylo více? Netuším... Ale příběh byl fajn, děcka to bavilo.

09.03.2024 4 z 5