hzd hzd komentáře u knih

Škvíra Škvíra C. J. Tudor

Některé povídky se mi líbily více jiné méně. Přestože nemám moc ráda téma konce světa, scifi a příšery, byla jsem vždycky zvědavá, jak povídka dopadne. Líbilo se mi i povídání paní autorky před každou povídkou.

19.09.2023 4 z 5

Schovávaná Schovávaná Tereza Herzogová

Knížka mě bavila. Příběh je ze života a téma velkého věkového rozdílu není moc obvyklé. Pěkná oddechovka.

01.08.2023 5 z 5

Jmenuji se Eva… Jmenuji se Eva… Jana Mirovská

Knížka se skvěle čte. Moc mě bavila. Je podle skutečné události a navíc je v ní plno krásných fotografií. Rozhodně doporučuji.

03.07.2023 5 z 5

Pokoj pro hosty Pokoj pro hosty Dreda Say Mitchell

Knížku jsem četla dost dlouho, i když je tak tenká. Moc mě nebavila.

30.01.2023 3 z 5

Zámeček Zámeček Barbora Majchráková

Taková milá odpočinková knížka.

26.12.2022 4 z 5

Statek je rodu ženského Statek je rodu ženského Kateřina Vágnerová

Hezká, vtipná a odpočinková knížka.

08.11.2022 4 z 5

První osoba jednotného čísla První osoba jednotného čísla Haruki Murakami

Tohle nebyl můj šálek kávy. Přečteno jen kvůli čtenářské výzvě.

13.10.2022 3 z 5

Jedeme na dovolenou Jedeme na dovolenou * antologie

Povídky se hezky četly. Čekala jsem ale čtení na veselejší téma. Jako vždy se mi některé líbily více jiné méně.

19.08.2022 4 z 5

Utajená dcera Utajená dcera Kelly Rimmer

Moc hezká knížka. Napínavá, hezky se četla.

09.06.2022 4 z 5

Horko domácího krbu Horko domácího krbu Blanka Hošková

Knížka se mi moc líbila. Příběh je ze života. Sice smutný, hlavní hrdinky mi bylo líto, ale četl se dobře. Doporučuji k přečtení.

30.05.2022 4 z 5

Dědictví Dědictví Eva Tvrdá

Knížka se hezky četla. První část věnovaná Agnes se mi moc líbila . O hvězdičku méně dávám za druhou část. Hned jsem se pustila do dalšího dílu.

22.05.2022 4 z 5

Běsa Běsa Dita Táborská

Ze začátku se mi knížka celkem líbila. Ale tak od půlky knížky už jsem se musela ke čtení nutit. Asi to nebyl můj šálek kávy.

21.03.2022 3 z 5

InTyMně InTyMně Markéta Lukášková

Knížka se mi moc líbila a určitě se bude líbit i všem čtenářům Markéty Lukáškové a samozřejmě všem budĕjčákům. Díky Markéto za to, že jsem si mohla zavzpomínat, jak to tenkrát za mého dětství bylo. Jdu shánět Majonézu k snídani.

15.02.2022 5 z 5

Zlato(v)lásky Zlato(v)lásky Blanka Hošková

Líbí se mi styl vyprávění paní spisovatelky. Příběhy jsou ze všedního života a to mi sedí. Knížky se krásně čtou. Doporučuji a těším se na další úlovek z knihovny..

17.01.2022 5 z 5

Francouzský manžel Francouzský manžel Klára Janečková

Tak tahle knížka mě opravdu hodně bavila. Mám moc ráda knížky této autorky. Ne jinak tomu bylo i u této knížky. Děj je hodně napínavý. Líbil se mi i skok v čase, čímž se chování hlavního hrdiny vysvětlilo. Také se mi libilo, že se děj odehrával na různých místech. Rozhodně doporučuji a jsem ráda, že mám doma ještě dvě předchozí knížky od paní Janečkové, na které jsem zatím neměla čas.

13.07.2021 5 z 5

Hezčí svět Hezčí svět Barbora Šťastná

Knížka se moc hezky četla. Určitě zkusím ještě jinou od této autorky.

23.06.2021 4 z 5

Zuby nehty Zuby nehty Colleen Coleman

Mě se kniha libila. Taková milá pohodovka plná dobrého jídla. Jako bych se ocitla v Masterchefovi.

09.05.2021 4 z 5

V oblaku dezinfekce V oblaku dezinfekce Ivanka Devátá

Styl paní spisovatelky není pro mě to pravé ořechové. Knížku jsem přečetla díky Čtenářské výzvě a to za jediný den.

14.04.2021 4 z 5

Alžběta a Nina: Tajemství mojí babičky Alžběta a Nina: Tajemství mojí babičky Jana Poncarová

Hezky a mile napsaný román. Spíše taková oddechovka

22.02.2021 4 z 5

Máj Máj Karel Hynek Mácha

Přečteno jen v rámci Čtenářské výzvy. Nemám tyhle horory ráda.

01.01.2021 2 z 5