hzd komentáře u knih
Nejdříve jsem se nemohla zorientovat v postavách. Pak jsem se ale začetla a knížka se četla moc hezky. Byla jsem zvědavá jak to celé dopadne a konec mě trochu zklamal.
Za mě nejlepší povídky jaké jsem, kdy četla. Doporučuji.
Za mě krásná dovolenková letní knížka.
Nikdy jsem v Itálii nebyla, ale ráda bych se tam podívala. Knížka je navíc plná obrázků a receptů. Moc se těším na druhý díl, který se mnou poletí na dovolenou.
Opět jsem se nemohla od čtení odtrhnout. Skvělá knížka ostatně jako zatím všechny, co jsem četla od této autorky. Doporučuji a těším se na další. Mám tu ještě připravené další tři.
Knížka byla dost depresivní. Četla se dobře, ale dále jí doporučovat určitě nebudu.
Moje první knížka od této autorky. Moc se mi líbila, příběh ze života. Navíc odehrávající se z velké části na ostrově Kos, kde jsme byli také na dovolené. Jsem moc ráda, že tu mám od této autorky další dvě knížky.
Uf tak takhle dlouho jsem žádnou knihu snad nečetla. Opravdu scifi není můj šálek kávy. Přečteno jen kvůli čtenářské výzvě.
Povídky se mi líbily všechny,i když byly opět dost smutné.
Moje první knížka od této autorky. Přečetla jsem jí rychle, takové čtení do autobusu. Knížka ale jak se říká neurazí ani nenadchne. Zkusím od této autorky něco lepšího.
Knížka se mi moc líbila. Četla se hezky a propojení jednotlivých postav byl super nápad. Příběhy ze života mě baví.
Krásný román, autorka opět nezklamala. Při čtení této knížky doporučuji nakoupit zásoby čokolády. Jinak to nejde. A ta romantická Paříž, co dodat :-) Hned bych tam vyrazila.
Knížka se četla dobře, i když příběh, který se tam odehrává, je hodně smutný a konec je tragický. Je psána z pohledu devítiletého chlapce, který vůbec nemá tušení o tom, co válka obnáší a vše vidí ze svého pohledu jako jednu velkou hru. Přesto našel přítele, který mu byl opravdu přítelem na život a na smrt.
První knížka od této autorky, kterou jsem četla. Nejdřív se mi do ní moc nechtělo, ale nakonec se mi moc líbila. Ze začátku mi přišla trošku zdlouhavá, ale pak to nabralo spád. A konec byl velmi překvapivý. Rozhodně stojí za přečtení.
Knížka se mi moc líbila a bavila mě. Doporučuji.