hzd Online hzd komentáře u knih

I minuta bez tebe je dlouhá I minuta bez tebe je dlouhá * antologie

Jako vždy některé povídky se mi líbily, jiné méně.

18.06.2024 4 z 5

Obchůdek s knihami Obchůdek s knihami Rebecca Raisin

Taková milá oddechová knížka z Paříže. Hned bych tam vyrazila.

11.05.2024 4 z 5

Ada Ada Veronika Jonášová

Knížku jsem přečetla jedním dechem. Krásný příběh.

02.05.2024 5 z 5

Historky z Tinderu Historky z Tinderu Lucie Macháčková

Přečteno díky Čtenářské výzvě a přestože autorka píše vtipně, nebyl to úplně můj šálek kávy. Už jsem holt jiná generace.

18.02.2024 3 z 5

Výherce Výherce Oldřich Burda

Moc se mi knížka líbila. Nemohla jsem se odtrhnout, jak jsem byla zvědavá, jak to dopadne.

05.01.2024 5 z 5

Všechny za jednu Všechny za jednu * antologie

Moc hezké povídky až na pár výjimek.

12.10.2023 4 z 5

Holčička, která spolkla mrak velký jako Eiffelova věž Holčička, která spolkla mrak velký jako Eiffelova věž Romain Puértolas

Tak to nebyl můj šálek kávy. Knížka se četla rychle, ale byla to taková bláznivá pohádka se špatným koncem. Dále určitě doporučovat nebudu.

23.04.2020 3 z 5

Bukůvky Bukůvky Táňa Kubátová

Tak nevím nevím jak ohodnotit tuhle knížku. Příběh byl hezký, psaní formou dopisů mám moc ráda. Ale vzhledem k tomu, že jsem předchozí knížku nečetla (nevěděla jsem, že je toto pokračování), tak jsem se dlouho nemohla zorientovat v postavách. Knížka se také dost vlekla, naopak některé pasáže bych ráda měla rozepsané více. Prostě nebyl to úplně můj šálek kávy.

28.03.2020 3 z 5

Džungle v kuchyni Džungle v kuchyni Ivanka Devátá

Za mě nic moc. Knížku jsem přečetla rychle je v ní hodně receptů. Některé by i stály za vyzkoušení. Ale doporučit dále jí nemůžu.

09.03.2020 2 z 5

Zeď vzpomínek Zeď vzpomínek Anthony Doerr

Dnes jsem povídky dočetla. První povídka mě moc nebavila, navíc byla dost dlouhá a říkala jsem si, jestli vůbec celou knížku přečtu, ale další povídky už se mi líbily.
Knížka se mi líbila asi víc než Sběratel mušlí. I když Jsou světla která nevidíme, je prostě nej. Těším se na další autorovo knihu, která by měla vyjít v říjnu.

12.09.2017 4 z 5

Kdyby Kdyby Simona Votyová

Knížku jsem četla dost dlouho, vždycky jsem jí musela na chvíli odložit.
Zajímavý nápad číst z každé strany, dvě verze co by bylo kdyby ...Příběh je hodně silný a depresivní.

16.11.2024 4 z 5

Závěj Závěj C. J. Tudor

Napínavé, ale dost drsné.

30.10.2024 4 z 5

Útěky někam jinam Útěky někam jinam * antologie

Jak už to tak u povídek bývá, některá se mi libila více a jiná méně.

10.10.2024

Kolem dokola Kolem dokola Lucie Hušková

Knížka se četla dobře díky krátkým kapitolám. Nicméně téma je nelehké a smutné.

14.08.2024 5 z 5

Pomněnkové matky Pomněnkové matky Lenka Chalupová

Knížka nebyla špatná jen jsem se trošku ztrácela v postavách. O Pomněnkových matkách jsem nikdy předtím neslyšela.

14.08.2024 4 z 5

Pojízdná čajovna splněných snů Pojízdná čajovna splněných snů Rebecca Raisin

Mě se knížka moc líbila. Asi víc než Obchůdek s knihami. Takové letní pohodové čtení.

06.07.2024 5 z 5

Tajemství domu v dobré čtvrti Tajemství domu v dobré čtvrti Adriana Krištofíková

Knížka mě mile překvapila. Doporučuji k přečtení.

02.05.2024 5 z 5

Ženy, které potřebují muže Ženy, které potřebují muže Dora Čechova

Moc hezky se mi povídky četly. Paní spisovatelka se mi líbí čím dál tím víc.

29.12.2023 5 z 5

Ve škole i za školou Ve škole i za školou * antologie

Moc hezké povídky. Doporučuji

20.12.2023 5 z 5

Černý dort Černý dort Charmaine Wilkerson

Krásný příběh, nešlo přestat číst.

18.11.2023 5 z 5