hzd komentáře u knih
Tak dlouho jsme čekala na tuhle knížku a čekání se vyplatilo. Knížka je nádherná, dobře se mi četla a nakonec jsem si u ní i poplakala. Tuhle spisovatelky miluji, stejně jako všechny její knížky. Moc moc moc doporučuji.
Mám moc ráda knížky paní Lukáškové a musím říct, že i tahle se povedla. Knížka ze života, která se moc hezky čte a každý se v ní najde.
Uf to byla zase síla. Benovi jsem fandila ale co Otto ? Takový hajzl se hned tak nevidí. Co z celkem normálního kluka může udělat válka a uniforma ? Super čtení ale raději teď sáhnu po nějaké odpočinkové knížce. Mám toho plnou hlavu.
Lucinda opět nezklamala. Krásný román odehrávající se na Kypru. V této nelehké době, kdy musíme být zavření doma, mi udělal radost. Je pravda, že série Sedmi sester je nepřekonatelná, ale i tak se mi knížka moc líbila.
Super čtení. Chvílemi jsem se i bála. Přestože normálně knihy, kde se objevují duchové nečtu a nemám je moc ráda, tahle knížka mě fakt bavila. Přečteno jedním dechem. A ten konec ...
Nádherná knížka, nemůžu hodnotit jinak než dát plný počet hvězd.
Za mě hodně silný příběh. Nemohla jsem přestat číst, jak jsem byla zvědavá, jak dopadne. Nebudu nic prozrazovat, přečtěte si jí.
Tak to byla teda síla, dávám plný počet hvězdiček. Za mě určitě nejlepší kniha od této autorky. Hodně silný příběh, dost drsný. Ale dobře se to četlo. Doporučila mi jí kamarádka a jsem ráda, že jí mám ve své knihovničce.
Příjemné čtení. Autorku jsem neznala a mile mě překvapila. Přečteno za dva dny. Taková oddechovka.
Moc krásná knížka, zajímavý příběh. Jen trochu dlouhý začátek. Konec by mohl být naopak delší. Zajímalo by mě, jak to bylo dál. Díky krátkým kapitolám se moc hezky četla. Doporučuji.
Knížku jsem přečetla během pár dnů. Je nádherná. Moc se mi líbila a všem jí vřele doporučuji. Šetřila jsem si jí na dovolenou a dobře jsem udělala. Navíc doba, ve které se kniha odehrávala, je pro mě neznámá.
Kniha se mi moc líbila, četla se dobře. Napínavá a do samého konce jsem netušila,
jak to dopadne. Jen ten úplný závěr bych už vypustila. Ten mě trošku zklamal.
Ale mohu jen doporučit.
Knížky od této autorky mě baví. Jsou ze života a člověk se od nich nemůže odtrhnout.
Navic jsem si tentokrát zavzpomínala i na dobu mého dětství. Přestože je knížka depresivní, můžu jen doporučit.
(SPOILER) Knížku jsem nemohla pustit z ruky. Nejdelší část z období cholery mě úplně dostala. Nebýt poslední kapitoly z budoucnosti, která se mi moc nelíbila a ani mi k panu Štifterovi moc neseděla, dala bych plný počet hvězdiček. Takhle je to o jednu méně. Těším se na autogramiádu.
Moc krásná knížka. Taková hezky letní oddechovka. Četla se jedním dechem. Už na mě doma naštěstí čekají Staré odrůdy. Vřele doporučuji.
Krásná knížka na nelehké téma. Přestože byla tak tlustá, četla se sama. Navíc je plná nádherných fotografií.
Knížka se mi moc líbila ostatně jako všechny od této autorky. Nebudu nic prozrazovat určitě stojí za přečtení.
Knížka se mi opravdu moc líbila. Je čtivá a napínavá až do samotného konce.
Doporučuji.
Hodně zajímavý příběh podle skutečné události. Obdivuji Taru za její odvahu. Co všechno musela zažít. Šílenství otce i tyranie bratra. Práci na šrotovišti. Dost drsné čtení, ale stojí za to. Moje dlouhé čekání na tuto knížku se vyplatilo.