ivana7717 ivana7717 komentáře u knih

Poštár zvoní vždy dvakrát Poštár zvoní vždy dvakrát James M. Cain

Naozaj oddychová kriminálka, v knihe nevystupuje veľa postáv. Kniha je písaná z 90 percent formou dialógu, nie je zaťažená rôznymi opismi, prečítaná za 2 hodiny.

31.12.2021

Neúprosná hlbočina Neúprosná hlbočina Dani Pettrey

Kriminálny, ľahký, romantický príbeh, ktorý sa čítal veľmi dobre. Udalosti v knihe majú rýchly spád, nechýba napätie, akčnosť a romantika. Autorka píše s ľahkosťou a knihy od nej sa veľmi dobre čítajú.

26.12.2021 5 z 5

Ak mi odpustíš Ak mi odpustíš Hana Repová

Krásny romantický príbeh Avery a Michaela. Kniha sa čítala veľmi ľahko a neskutočne ma bavila. Nie je to taká presladená romanca. Páči sa mi spisovateľmi rukopis, hlavne jej citáty v knihe, ktorá nútia čitateľa zamyslieť sa, koľko je v nich pravdy.

07.12.2021 5 z 5

Tanečník ve větru Tanečník ve větru Iris Johansen

Pekný historický román, pre mňa také dovolenkové čítanie, nie veľmi dlhé a ťažké čítanie.

28.11.2021 4 z 5

Víchrica 1 Víchrica 1 Iris Johansen

Ľahká romanca na dovolenku, nesklamala.

28.11.2021 3 z 5

Krehký vzťah Krehký vzťah Eva Martinovičová

Príbeh zapletený poriadne, pointa knihy by bola tiež fajn. Len keby sa to odohrávalo medzi mladými ľuďmi. Myslím, že ľudia zo staršej generácie už toho zažili dosť, aby riešili takéto infatilné situácie.

28.11.2021 2 z 5

Malvína Malvína Patrícia Stanková

Jednoduchá Evitovka, ktorá ničím nesklamala. Rada ich čítam, keď chcem vyslovene oddýchnuť po náročných dňoch.

29.12.2022 4 z 5

Karma je zdarma Karma je zdarma Pia Dušak

Zaujímavá kniha, som rada, že som si ju prečítala. Tento citát som si zapamatala: Keď nechápeš, čo si spravil, pochopíš, keď sa ti to raz vráti. O tom je aj celý príbeh.

02.12.2022 3 z 5

Milá podvodníčka Milá podvodníčka Barbara Cartland

Krásna romantická historická oddychovka, ani neviem, či to potrebuje ešte nejaký iný komentár.

20.03.2022 4 z 5

Priveľa tajomstiev Priveľa tajomstiev Katarína Gillerová

Autorka ani tentokrát nesklamala, kniha sa čítala dobre. Nechýba humor a dej je zasadený v známom prostredí. A ako je uvedené v názve, príliš veľa tajomstiev v jednom príbehu.

19.02.2022 4 z 5