ivanaci komentáře u knih
Průměrná kniha, až tak nezaujala. Asi i reálný příběh.
Nevím co napsat, těžko uvěřitelný příběh, ale pohladil duši romatika ve mně. Když si ale vzpomenu na Alexovy oči z Červená, bílá a královsky modrá, tak asi dám přednost jí.
Tajemný Erik, zamilovaný Teo .... to je kombinace co chceš číst, nádhera
Když si člověk představí, že se autor narodil v roce 1961 a v jakých podmínkách vyrůstal, klobouk dolů kam se až dostal.
Kdo cetl od autorky On a My, tak se nemuze divit, ze i tento pribeh je skvely.
Knihu jsem poprvé přečetla rychle, moc se mi líbila, i když asi nic nepřekoná Neexistenci a mé pocity při jejím čtení. Toto je klidnější.... Teď čtu podruhé spolu s YouTubeMusic a užívám si muziky, kterou jsem nějakou neznala. Moc opět děkuji autorkám za krásný zážitek.
Asi budu jediná, ale za mě asi nejhorší díl, nějak jsem se nemohla začíst. Čtu od prvního dílu, tak uvidím, jak další.
Bylo to vtipné, ale musím říci, že se mi Stárnu a užívím si líbilo více. Jinak jsem se v pocitech dost našla, také první vnouče, jen v Anglii chodí dříve do důchodu :-))
V mnoha situacích jsem se viděla :-))
Začala jsem číst pro téma výzvy. Popisy míst a už bych tam chtěla jet.
Poučné, jak žily ženy v Číně. Ponížení, podřízenost, závislost na rodině manžela, tak to si dnes nedovedeme představit.
Nedočetla jsem, plochý příběh a pro mě ani jako příjemná oddechovka.
Moje první přečtená kniha od této autorky, Prostě paráda
Ač slabá knížka, tak plná myšlenek. Dle mě trochu slabší než Předčítač, ale to je asi ovlivněno filmem a hlavním představitelem :-))
Tak dočteno, bylo boj. Několikrát jsem chtěla odložit. Knihu jsem četla pro čtenářskou výzvu a byla mi půjčena jako výborná. Nějak mi tam vadily některé věty, přišlo mi jako dost krkolomný překlad.
Četla jsem všechny knihy autora, s komisařem Servazem, a tato mi přišla nejslabší, ale hodí se do letošní knižní výzvy. :-)