ivanaci ivanaci komentáře u knih

Ty, ja a tí druhí Ty, ja a tí druhí Fionnuala Kearney

Průměrná kniha, až tak nezaujala. Asi i reálný příběh.

08.08.2017 2 z 5

Překvapivý následník Překvapivý následník Jax Calder

Nevím co napsat, těžko uvěřitelný příběh, ale pohladil duši romatika ve mně. Když si ale vzpomenu na Alexovy oči z Červená, bílá a královsky modrá, tak asi dám přednost jí.

26.11.2024 4 z 5

Boss Boss Alexander Stainforth (p)

Tajemný Erik, zamilovaný Teo .... to je kombinace co chceš číst, nádhera

26.11.2024 5 z 5

Poslední Maův tanečník Poslední Maův tanečník Li Cunxin

Když si člověk představí, že se autor narodil v roce 1961 a v jakých podmínkách vyrůstal, klobouk dolů kam se až dostal.

23.11.2024 4 z 5

Nový kluk Nový kluk Sarina Bowen

Kdo cetl od autorky On a My, tak se nemuze divit, ze i tento pribeh je skvely.

22.11.2024 5 z 5

Nocturno pro Erika Nocturno pro Erika Eva Pospíšilová

Knihu jsem poprvé přečetla rychle, moc se mi líbila, i když asi nic nepřekoná Neexistenci a mé pocity při jejím čtení. Toto je klidnější.... Teď čtu podruhé spolu s YouTubeMusic a užívám si muziky, kterou jsem nějakou neznala. Moc opět děkuji autorkám za krásný zážitek.

09.10.2024 4 z 5

Okamžik všeho Okamžik všeho Shelly King

nedočetla jsem, nezaujala

12.03.2022

Pohřběte své mrtvé Pohřběte své mrtvé Louise Penny

Asi budu jediná, ale za mě asi nejhorší díl, nějak jsem se nemohla začíst. Čtu od prvního dílu, tak uvidím, jak další.

03.11.2021 2 z 5

Zraju jako víno Zraju jako víno Virginia Ironside

Bylo to vtipné, ale musím říci, že se mi Stárnu a užívím si líbilo více. Jinak jsem se v pocitech dost našla, také první vnouče, jen v Anglii chodí dříve do důchodu :-))

31.07.2021 3 z 5

Stárnu a užívám si - Deník zralé ženy Stárnu a užívám si - Deník zralé ženy Virginia Ironside

V mnoha situacích jsem se viděla :-))

17.07.2021 5 z 5

Ochráním tě Ochráním tě Peter May

Začala jsem číst pro téma výzvy. Popisy míst a už bych tam chtěla jet.

03.05.2021 4 z 5

Jednou na útěku, vždycky na útěku Jednou na útěku, vždycky na útěku Helena Kratochvílová

příjemná oddechovka

16.02.2021 4 z 5

Šlo povidlo na vandr Šlo povidlo na vandr Jan Vodňanský

Bylo jedno povidlo...

29.11.2020 5 z 5

Tajemství hedvábného vějíře Tajemství hedvábného vějíře Lisa See

Poučné, jak žily ženy v Číně. Ponížení, podřízenost, závislost na rodině manžela, tak to si dnes nedovedeme představit.

21.10.2020 4 z 5

Panský dům Panský dům Anne Jacobs

Nedočetla jsem, plochý příběh a pro mě ani jako příjemná oddechovka.

21.10.2020

Panda v nesnázích Panda v nesnázích Markéta Lukášková

Moje první přečtená kniha od této autorky, Prostě paráda

28.09.2020 4 z 5

Hortenziová zahrada Hortenziová zahrada Marie Lamballe (p)

Hezký příběh z milované Bretaně

17.09.2020 5 z 5

Olga Olga Bernhard Schlink

Ač slabá knížka, tak plná myšlenek. Dle mě trochu slabší než Předčítač, ale to je asi ovlivněno filmem a hlavním představitelem :-))

14.09.2020 4 z 5

Marco Marco Jussi Adler-Olsen

Tak dočteno, bylo boj. Několikrát jsem chtěla odložit. Knihu jsem četla pro čtenářskou výzvu a byla mi půjčena jako výborná. Nějak mi tam vadily některé věty, přišlo mi jako dost krkolomný překlad.

02.06.2020 3 z 5

Kruh Kruh Bernard Minier

Četla jsem všechny knihy autora, s komisařem Servazem, a tato mi přišla nejslabší, ale hodí se do letošní knižní výzvy. :-)

17.05.2020 3 z 5