Ivanka83 komentáře u knih
Další duhová víla zachráněna.
Milé čtení před spaním pro malé holčičky.
Skvělá kniha pro malé čtenáře a milovníky pejsků.
Zábavné vyprávění o dovádění Fany a Beryho. A díky otázkám a křížovce na konci knihy, čtenáře opravdu zaujme.
Vřele doporučuji.
Kniha mě uchvátila svou obálkou. A když jsem se do ní začetla, nedokázala jsem se odtrhnout. Nádherný, silný a propracovaný příběh. Opravdu jsem si to užívala. Mám ráda historické romány. Vřele doporučuji.
Kniha mě mile překvapila. Hezky se četla. Zápletka zajímavá. Zdíka jsem si i celkem oblíbila.
Moc pěkné a i poučné. Lehce se čte. Chvílemi jsem se zasmála i nahlas :-) Určitě si přečtu i další díl.
Zajímavý děj. Krásně se četlo. Bena a Kate jsem si rychle oblíbila, vlastně všechny postavy. Knihu jsem doslova zhtla a hned se vrhla na druhý díl.
Nenáročnáná oddechovka. Líbilo se mi propojení povídek.
A brala bych i povídku o alobalákovi :-)
Kniha mě opravdu bavila. Postavy, zápletka, prostředí... Elizu i Jaspera jsem si oblíbila. A mám ráda romantické konce :-)
Chvilku mi trvalo, než jsem se zorientovala. Pravdou je, že bych se o Úpadku a o systému rozdělení také ráda dozvěděla víc. Ale i tak mě kniha nadchla a již hltám druhý díl :-)
Tento díl se mi líbil o dost víc. I když se děj hodně podobal předchozímu. Aspoň ten konec, že dopadl, jak dopadl :-) A pokračovat v čtení dalšího dílu už raději nebudu.
Tak jsem se prokousala do zdárného konce. Jelikož jsem nečetla první díl, dost jsem se v ději ztrácela. Sara je tou Rebekou totálně posedlá, to mě dost štvalo. A slova jako "příslib slastí příštích" se v knize opakovala tak často, že úplně ztrácela svou podstatu.
No, řekla bych, že by to šlo napsat i líp. Za mě pouze 2*...
Kresley opět nezklamala. Sice to nepředčilo příběh o Mati a Bouwenovi, ale i tak dávám 5*. Vřele doporučuji
Kniha mě doslova pohltila a nedokázala jsem se od ní odtrhnout. A vůbec mi nevadilo, že jako první jsem četla díl druhý Zabít nebo milovat. Já mohu jedině doporučit oba díly a v jakémkoli pořadí.
Knihu jsem četla již několikrát a jistě se k ní opět někdy vrátím :-)
Oblíbené pohádky našich dětí. Sice v dost zkrácené verzi, ale na dobrou noc stačí :-)