ivca3710 | Komentáře u knih | Databáze knih

ivca3710 ivca3710 komentáře u knih

Nový měsíc Nový měsíc Stephenie Meyer

Rozhodně lepší, než první díl. V knížkách nemám ráda Edwarda a mám ráda Jakoba, ale ve filmu Edwarda miluju, ale Jacoba moc nemám ráda :D.. logika

14.11.2016 4 z 5

Akademie Evernight Akademie Evernight Claudia Gray (p)

Super kniha! Konec divný, ale fakt je hezká :)

Netvor Netvor Alex Flinn

Velmi krásná kniha! Film nic moc, ale kniha super

Prvních 100 Prvních 100 Kass Morgan

Super kniha :) Seriálu se to nevyrovná, ale tahle kniha má něco, co seriál nemá, a to tady nebudu říkat , protože bych to totálně vyspoilerovala.

14.11.2016 5 z 5

(Ne)obyčejný kluk (Ne)obyčejný kluk Raquel J. Palacio (p)

Úžasná kniha! Znáte ten pocit, kdy dočtete knihu a řeknete si: "Bože, to bylo naprosto boží!" ?? Já jsem si to řekla po přečtení téhle knihy :) Škoda, že to nemá pokračování..

Stínem políbená Stínem políbená Richelle Mead

Super! super! super!

Mrazivý polibek Mrazivý polibek Richelle Mead

Oproti prvnímu dílu je tohle úplně božské. Začátek prvního díl mně moc nebavil, ale potom se to rozjelo a bylo to úžasné. V druhém díle jsem hltala každou stránku a miluju to! :)

Vampýrská akademie Vampýrská akademie Richelle Mead

Úžasné ! 1/3 knihy o ničem, ale potom? Bomba! Doporučuju všemi deseti!! :)

Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

Kniha mi přišla zdlouhavá a některé pasáže jsou podle mně tak sladké, až mě z toho bolí zuby :D Filmy jsou totálně úžasné, ale kniha se filmu nevyrovná !

14.11.2016 3 z 5

Spáleniště: Zkouška Spáleniště: Zkouška James Dashner

Popravdě, mě více bavil první díl. Bylo to někdy zdlouhavé,a někdy jsem něco nepochopila, ale šla jsem dál, ale tenhle díl taky není k zahození. Kniha byla úplně jiná než film, (až na nějaké maličkosti, které byly stejné) a přesto se mi více líbila kniha. Byla více záživnějsí a podle mě lepší.

01.09.2016 4 z 5

Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

Kniha se četla dobře. Byla čtivá, až na nějaké nedostatky, kdy jsem se nudila. První jsem viděla film a taky mi připadal lepší než kniha, ale samotná kniha nebyla špatná. Ale všem fanouškům TMR bych doporučila si knihu přečíst.

01.09.2016 4 z 5