Ivet1990 Ivet1990 komentáře u knih

Neprofesionál Neprofesionál J. D. Hawkins

Kniha se mi líbila nebyla špatná, jenom jsem pořad čekala až přijde nějaký zvrat a ono nic, ale i tak jsem se u knihy bavila. Nejvíce mě dostali ty dvojitý rande a ty jejich komentáře či chvilka slabosti s koťátky. Za mě je kniha čtivá a oddechová, člověk u ní nemusí dávat moc pozor a ještě k tomu se chvílemi pobaví.

07.02.2020 4 z 5

Vyvolená Vyvolená Kristin Cast

Tak tento díl trochu pokulhával za ostatními. V tomto díle se svým způsobem nedělo nic víc než jen řešila své problémy s klukama a běhala od jednoho k druhému, trochu mě to přišlo, že neví co chce

06.02.2020 2 z 5

Obnažená Obnažená Kathryn Taylor

Tak druhy díl byl určitě lepší než první. Je pravda, že i v tomto dílu byl náznak 50ti odstínů, ale určitě jsem si děj užila více než první díl.

21.01.2020 4 z 5

Nespoutaná Nespoutaná Kathryn Taylor

kniha mi až moc připomínala děj z 50ti odstínů. Což kvůli tomu to bylo chvílemi docela dost předvídatelné, ale i tak se kniha velmi dobře četla.

21.01.2020

Polibek hříchu Polibek hříchu Keri Arthur

Tak v tomto dílu se už děj začal stupňovat a začíná to být víc čtivější než první díl. Snad to bude i nadále na napětí jen přibývat.

15.01.2020 3 z 5

Nebezpečná iluze Nebezpečná iluze Winter Renshaw

Milý příběh, který měl hodně stejných či podobných momentu jako rebelský dědic či kontrakt. Děj se dobře čte, takže jako oddechovka nebyla špatná.

12.01.2020 3 z 5

Volání úplňku Volání úplňku Keri Arthur

Nevím co říct. Tohle byla moje první fantasy kniha a mám z ní zmatené pocity. Do teď jsem četla jen detektivky a romány a rozhodla jsem se zkusit něco jiného. Ze začátku jsem z děje byla dost zmatená a měla jsem trochu problém si to dohromady jak to vlastně je, ale čím víc jsem četla stával se pro mě děj určitým způsobem zajímavý. Určitě této sérii dám šanci a přečtu si další díl a uvidíme jestli mě takový žánr chytne.

11.01.2020 3 z 5

Bible pro děti Bible pro děti Bridget Hadaway

Pro určité objasnění určitých dějů či postav není špatná tato kniha. Má krásné obrázky s krátkým příběhem, ale jako čtení na jednou je to moc matoucí, protože jsem měla docela problém se orientovat v postavách jako tak, že jsem měla problém si urovnat kdo je čí potomek či k jaké době příběh zařadit a tak. Já to brala tak, že jsem si přečetla hlavně ty příběhy, o kterých jsem slyšela a jen jsem si chtěla některé věci ujasnit jak to přesně bylo.

24.12.2019 3 z 5

Pravidla dohazovačů Pravidla dohazovačů Rachel Van Dyken

Děj byl zajímavý a bavilo mě ho číst. Bylo to oddychové čtení na víkend. Baví mě číst knihy z pohledu kluka.

08.12.2019 5 z 5

Smrtka Smrtka Neal Shusterman

Kniha i děj byl zajímavý, ale vzhledem k tomu, že nejsem na sci-fi, tak dávám takové hodnocení. Co je týče knihy moc hezky se četla

07.11.2019 3 z 5

Vysmátá veverka aneb Přízrak krásné modelky Vysmátá veverka aneb Přízrak krásné modelky Ivana Vostřáková

Jako v každé pohádce vše dobře dopadne

10.10.2019 4 z 5

Zaskočený Zaskočený Emma Chase

Tento díl už nebyl takový jako první, ale i tak se dobře četl

08.10.2019 3 z 5

Spolubydlící Spolubydlící Beth O’Leary

Kniha se hodně dobře četla, ale i tak mě přišla příliš kolikrát až zbytečně zdlouhavá. Děj jako takový nebyl špatný, i když jsem si chvílemi hlavně na začátku připadala jako bych četla dvě různé knihy. Nejvíce se mi líbily vzkazy, které si nechávali různě po bytě a nebo hezké zakončení knihy, který mě vážně dostal.

19.09.2019 3 z 5

Padlý dědic Padlý dědic Erin Watt

Kniha mě vůbec nebavila. V tomto díle mě přišlo, že se chová jako rozmazlený spratek. Nevím za mě ne

02.09.2019 1 z 5

Na hraně zapomnění Na hraně zapomnění Jessica Ann Redmerski

Kniha mě moc nenadchla

27.08.2019 2 z 5

Víš, že tě miluju? Víš, že tě miluju? Estelle Maskame

Moc mě to nezaujalo. Podle mě vhodné pro mladší ročníky

26.08.2019 2 z 5

Jako ve filmu Jako ve filmu Kelly Oram

Taková oddychovka

26.08.2019 3 z 5

Hrdina Hrdina Samantha Young

Ze začátku jsem byla knihou unešená a velice mě bavila číst, ale ke konci mě to přišlo až moc přetažené za vlasy. No ale i tak jsem si dokázala příběh užít

19.08.2019 3 z 5

Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Stejně dobrá jízda jako předešlý díl.

29.07.2019 4 z 5

Čmeláci v srdci Čmeláci v srdci Petra Hülsmann

Od knihy jsem čekala víc, ale jediné co přišlo, tak maximálně zklamání. Byli tam chvíle, že jsem si říkala, že ted to přijde a nic. Bohužel.... Co mě asi nejvíce dostalo tak ten jejich rituál jak si přivolat lásku..... To jako vážně??? Ve 30ti letech? Za mě asi určitě ne. Tuto knihu už ani nezachránily slovní přetřely mezi hlavními hrdiny.

24.07.2019 1 z 5