Ivetaa komentáře u knih
Neskutečně lidsky napsaný příběh - o rodině, přátelstvích a láskách.
Kniha o osídlení, založení, výstavbě města - až do 20. století, včetně bohaté obrazové dokumentace. Ojedinělé vynikající dílo o městě.
Od střední školy jsem nečetla žádnou poezii, pokud nepočítám Shakespeara, apod. Kvůli letošní výzvě jsem si řekla, že zkusím něco najít. Dostala se ke mně tato malá útlá brožovaná knížečka s verši, které nenadchnou, neurazí a působí, že je psalo 8-leté dítě. Od paní Obermannové jsem čekala něco lepšího... Dle mého názoru se nejedná o žádnou poezii, ale dětské říkanky.
Kniha mě zaujala svým názvem a dozvěděla jsem se něco o životě v předválečné Paříži. Autorka umí pěkně vylíčit právě tu dobovou atmosféru a popsat propastný rozdíl mezi chudými a bohatými.
Knihu odkládám nedočtenou. Nesedl mi styl psaní, není mi sympatické prostředí ani postavy. Raději nehodnotím - nemám co.
Výjimečné dílo s dokonalým vylíčením beznadějnosti.
Zajímavá a ucelená kniha. Doporučuji přečíst.
Knihu jsem přečetla jedním dechem. Líbil se mi styl psaní - čekala jsem drsný severský popis všech vražd do posledního detailu (což tak úplně nemusím) - to tu tedy nebylo. Na druhou stranu se přiznám, že hlavní hrdinka mi vůbec nebyla od začátku sympatická a občas se chovala až zbrkle a hlavně nezodpovědně za honbou svého "příběhu". Určitě se ale těším na pokračování.
Kniha pro mě byla pohlazením na duši. Přečetla jsem ji na "jeden zátah". Krásný příběh, který se může odehrávat kdekoliv.
Oceňuji odvahu napsat takovou knihu. Smekám pomyslný klobouk, pane Kmento a držím palce pro další psaní.
Kniha se četla dobře, od Lindy H. jsem už četla ovšem lepší romány.
Prosím ostatní hodnotitele: NEPROZRAZUJTE dopředu, kdo je pachatelem. Už jsem se s tím setkala u více hodnocení a hodnotitelů. Děkuji
Přečetla jsem všechny tři díly (pokud mám být upřímná, po přečtení dvou, jsem se do třetího hodně nutila). Kvůli otevřenému konci v této knize určitě sáhnu po dalším pokračování, ale pro mě - žádný zázrak se nekonal...
Kniha je krásně napsaná a přes vážné téma jsem se občas zasmála vtipným scénkám.
Dlouho očekávaná kniha a opět nezklamala. Už se těším na pokračování.
Konečně opět stará dobrá N.R. Knihu jsem "zhltla" na jeden zátah. Skvělá detektivní zápletka, trochu psycho i romantiky v jednom. Doporučuji.