Ivetaa komentáře u knih
Odlišná kultura se asi podepsala na mém hodnocení, ale za mě fakt nuda - po cca třiceti stranách jsem knihu odložila a už se k ní nikdy asi nevrátím (respektive ji vymažu ze čtečky). Nic neříkající povídky? Fejetony? Glosy?
Nikdy jsem se nesetkala s takovým násilím na ženách a dětech - jen z policejních hlášení. Kniha mi hodně otevřela oči, ne, že by bylo o co stát. Skvělá autorka, která mi dala hodně námětu k přemýšlení.
Kniha je skvěle napsaná, hodně mi dala k zamyšlení se nad sebou.
Příběh Hala a jeho přátel opět nezklamal - napětí až do konce. Jen ten závěr mi přišel maličko "oseknutý". Přesto se těším na další díly od tohoto autora.
Kniha - žádný zázrak. Normálně čtu N.R. "jedním dechem". Tady jsem se zasekla už někdy od desáté stránky...
Romantický příběh s dobrým koncem (jak jinak). Doporučuji a nevadí, že nebyly přečteny předchozí díly.
Kniha se čte dobře a od začátku až do konce vtáhne do děje. Líbí se mi prolínání osudů ze současné a dávné doby.
Nebyla to nejhorší detektivka, ale už jsem četla lepší.
Mně osobně se kniha moc líbila. Je tu detektivní zápletka a hezky rozepsaný vztah dvou lidí, který na rozdíl od jiných knih působí dokonce reálně.
Zatím nejslabší kniha od této autorky. Nuda a zase nuda, dočetla jsem ji, protože neodkládám knihu a čekám, že se třeba děj tzv. rozjede. Nerozjel...
Kniha začínala slibně, ke konci uměle natahovaný děj. Četla se dobře, vtipné dialogy bohužel střídají občas nudné a předvídatelné pasáže.
Kniha je zábavná, trochu romantická, dějově umí zaujmout a s detektivní zápletkou celkem napínavá až do samého konce. Mně se líbila. Doporučuji.
Knihy vydány v reedici - což mě štve, protože pod jinými názvy, než původními. Přesto hezké oddechové počteníčko.
Pro mě velké zklamání, autorka skáče z jednoho období do druhého (u ní zvyk) - až jsem otráveně knihu odložila a nedočtu ji, protože dějovou linii prostě nepobírám. Pořád jsem přemýšlela, o čem vlastně psala na předchozích stránkách - a to se mi nestává... pro mě určitě není odpočinková.
Zoe je svobodná matka 4-letého synka. Má dvě zaměstnání, aby splácela hypotéku na dům. Proto pronajme byt v domku novináři Coopovi. Staromládencký život mu vyhovuje, postupně si ale zamiluje malého Keenana a Zoe ho také přitahuje. Jak to může dopadnout?
Kniha je hezky napsaná, ale dějově chudá - vše se točí kolem domku a krátkém časovém údobí.
Hezké tři příběhy - opět musím ale konstatovat, že šlo o ranou tvorbu - dějově jsou málo rozvinuté.
Nezáživnou knihu jsem sice dočetla, ale nudné a opakující se pasáže několikrát přeskočila...
Zajímavá zápletka, ale bez děje. Pořád dokolečka "honička" a hra na slepou bábu mezi protagonisty. Přemáhala jsem se dočíst knihu - určitě si ji znovu nepřečtu, protože ji "vymažu" ze čtečky...
Hlavní hrdinka Desdemona má "zlaté" vlasy, tzn. blond? Nějak mi nesedí název "rusovlasá". Až na tuto maličkost se kniha čte sama a příjemně potěší fantazii.