Ivetaa komentáře u knih
Ke knize jsem se vrátila asi po 6 letech. Pořád mi má co říct. Mezilidské vztahy, vzájemná komunikace a tolerance je aktuální téma v každé době. Autorka umí zaujmout od první do poslední stránky. Asi si ji přečtu zase za pár let znovu...
Kniha mě "pohltila" od začátku do konce. Jedna z nejlépe napsaných knih od této autorky. Doporučuji všem.
No, jsem vůbec ráda, že jsem dočetla i poslední díl. Přiznávám, že občas s přeskočenými pasážemi... Vše se to moc vleklo a vleklo.
Třetí díl ze série Inn BoonsBoro nezklamal, ale ani nenadchl. O stavebních úpravách budov jsem se zde dočetla opravdu dost a dost... Pociťuji nějak klesající úroveň v psaní, málo děje a zápletek - jinak mojí nejoblíbenější autorky, kterou čtu přes 15 let.
Kniha by se četla dobře, jen toho "nadpřirozena" se hromadilo a hromadilo, až jsem ubrala tři hvězdičky...
Dějově kniha nenadchla, občas nudné a opakující se pasáže, které jsem přeskakovala...
Román je hodně slabý, děj místy až nudný a nereálný. Byla to u mě celkem ztráta času.
Hezké počteníčko - od všeho něco - detektivní, romantické, dobrodružné.
Od autorky jsem přelouskala téměř všechno, ale tady jsem se vyloženě nudila. Děj a konec byly snadno předvídatelné.
Mám ráda vícedílné příběhy. Už se těším na pokračování, protože tento příběh byl okouzlující (když odmyslím trošku naivní hlavní hrdinku i děj).
Starší kniha od autorky, slabší děj, celkový dojem - neurazí - nenadchne.
Od autora čtu postupně všechny knihy, mám ráda jeho styl psaní a příběhy, které píše. Tato kniha mi ale nějak k srdci nepřirostla - hlavní hrdina je velice nesympatickou postavou. To, co si "dovolí" jako vědec a lékař už fakt hraničí s utopií nebo snad šílenstvím? Kam až je schopen dojít kvůli záchraně vlastního dítěte? Zajímavé téma.
Naivní hrdinka (nebo-li IQ tykve), ale jako oddechové čtení na dovolenou - to zase nebyla tak špatná volba.
Oba příběhy jsou hezké, dobře se čtou - ideální čtení na dovolenou.
V Bulharsku jsem byla několikrát a na různých místech (nejen moře apod.) a autoři skvěle a věrohodně popisují místa, která jsem navštívila. Doporučuji