ivetapl ivetapl komentáře u knih

Americký král Americký král Sierra Simone

První díl mě nevzal úplně.
Ale jako celek je to bomba! Rozhodně doporučuji!!!

29.11.2020 5 z 5

Jak hacknout zlomené srdce Jak hacknout zlomené srdce Kristin Rockaway

Jako odpočinkové čtení asi jo. Ale knížka mě nějak nevzala...čte se lehce, ale něco mi tam chybělo...znovu určitě číst nebudu..

28.11.2020 3 z 5

Boháč z Park Avenue Boháč z Park Avenue Vi Keeland

Škoda, že nejde dát více hvězdiček! Miluji tohle duo. Opět úžasné!!

25.11.2020 5 z 5

Americký princ Americký princ Sierra Simone

Úplně nevím, co napsat. Jsem z dění hotová a šíleně zvědavá, jak to dopadne..

24.11.2020 4 z 5

30 dní touhy 30 dní touhy Christine D’Abo

Krásná obálka. Kniha mě úplně nebavila, ale ani jsme se úplně nenudila. Ideální čtení na období podzim /zima

22.11.2020 3 z 5

S pozdravem Carter S pozdravem Carter Whitney G. (p)

Úžasná kniha. Autorka se zařadila k mým oblíbeným. Předchozí knihy jsou také bomba

19.11.2020 5 z 5

Nádech Nádech Penelope Douglas

Co se škádlívá, rádo se mívá. Krásný příběh, krásná kniha. Autorka se zařadila k mým oblíbeným.

18.11.2020 5 z 5

P.S. Líbíš se mi P.S. Líbíš se mi Kasie West

Dávám jen 4 *, protoze mě prvních 70 stránek nebavilo, pak se to rozjelo a byla to bomba! S Kasie člověk neslapne vedle. Skvělé oddechové čtení

16.11.2020 3 z 5

Láska a jiné úkoly Láska a jiné úkoly Kasie West

Zase krásný příběh. Ke Kasie se vracím ráda hlavně když potřebuji oddechovku. Láska a jiné úkoly se mi líbila zatím asi nejvíc

15.11.2020 5 z 5

Maddox Maddox Melanie Moreland

Opět úžasný. Miluji styl psaní Melanie.

15.11.2020 5 z 5

Hra Hra Elle Kennedy

Co napsat? Nevím. Autorku miluju a každá její knížka je úžasná. Opět skvělý příběh

11.11.2020 5 z 5

Lov Lov Elle Kennedy

Opět autorka nezklamala. Miluji tyhle příběhy!! Top!

08.11.2020 5 z 5

Americká královna Americká královna Sierra Simone

Zajímavá kniha. Není asi pro každého, mě ale bavila. Čtivé, zajímavý, ale nereálný příběh...

07.11.2020 4 z 5

Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Když jsem začínala knihu číst, nečekala jsem ani zdaleka takový příběh, který mi dala... Úžasná knížka, úžasný příběh... Moc se mi líbilo, že se Holder a Sky nerozešli jako ve většině knih. Drželi spolu i přes všechny strašné věci, co se jim děli... Úžasný. Už chápu, proč spousta lidí autorku doporučuje

05.11.2020 5 z 5

Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda Meghan Quinn

Prvně jsme chtěla knihu odložit. Prvních cca 35 stránek mě fakt nebavilo. Naštěstí jsme knihu neodložila, protože pak najednou Bum a byla to bomba!!

03.11.2020 4 z 5

Barva půlnoci Barva půlnoci L. J. Shen

Skvělá oddechovka. Autorka prostě umí psát.

01.11.2020 4 z 5

Ukradený polibek Ukradený polibek L. J. Shen

Snad u žádné knihy jsem nebyla tak vynervovaná, naštvaná, podrážděná... Nechtěla jsem nikomu dát jednu pěstí aby se vzpamatoval.. Ale taky jsem četla se zatajeným dechem a nemohla jsem přestat číst. Tolik pocitů u jedné knihy.. Uf. Ale stálo to za to, krásný příběh. Čtivé. Super zápletka. Autorka prostě umí psát!!

30.10.2020 5 z 5

Defy: Nebezpečná láska Defy: Nebezpečná láska L. J. Shen

Tak poslední díl, pro mě byl nejrychleji přečtená jednohubka. Neměla jsem příliš vysoké očekávání, po dílu Bane. Přesto mě to příjemně překvapilo. Bavilo mě to. Jednoduché, lehké čtení. Veliká oddechovka na závěr. Je tam hodně malá pravděpodobnost, že by to v reálu takhle skončilo, že by to bylo tak snadné, ale tady je to skvělé. Doporučuji

28.10.2020 5 z 5

Bane: Prokletá láska Bane: Prokletá láska L. J. Shen

Tenhle díl byl že všech nejvíc. Vůbec mi nevadilo, že Roman nepatřil k bandě od Viciouse. Tenhle příběh byl nejlepší, nejsilnější, taky nejvíc smutný. Ale úplně, úplně úžasný!

28.10.2020 5 z 5

Drzý bastard Drzý bastard Vi Keeland

Miluji knížky od Penelope a Vi. Úžasný příběh. Chválím za vtipného domácího mazlíčka. Schvela oddechovka.

26.10.2020 5 z 5