Ivy Ivy komentáře u knih

Heroinové deníky Heroinové deníky Nikki Sixx (p)

Knihu jsem četla několikrát, narazila jsem na ní náhodou (nevšednímu zpracování grafické stránky knihy opravdu zaujme) a díky ní jsem objevila Nikkiho, kterému jsem naprosto propdala :D (ne, neva, že mu je okolo padesáti :D). Opravdu upřímné a zajímavé nahlédnutí do jeho života. Nejvíc mě fascinovala jak se probral z kómatu a pobavil mě jeho rozhovor v rádiové stanici.

28.11.2013 5 z 5

Hrana touhy Hrana touhy Eve Berlin

Někomu by mohlo vadit, že tu chybí zápletka, nějaká dramatická událost, protože už od prvních řádků knihy je jasné kam tohle dospěje - ke šťastnému konci, ale mě to rozhodně na škodu nepřišlo. Bylo mi celkem vtipné jak si pokaždé když na to několikrát přišlo nebyly schopní říct pravdu o svých citech do očí. Odpočinková četba, přečteno s přestávkami během jednoho dne nedokázala jsem se od toho odtrhnout dokud jsem nebyla na poslední stránce.

30.10.2013 4 z 5

Alice v zrcadle Alice v zrcadle Jo Kingsley

Líbil se mi pohled dvou lidí na stejnou věc ale z úplně jiné strany. Kniha je originální - matka a dcera proti nemoci, která změnila život celé rodině. Navíc není to jen nudná porucha příjmu potravy, ale i obsesivně kompulzní porucha s kterou se musí vypořádat, což je zajímavé a hlavně neohrané.

17.07.2013 5 z 5

Deníky Carrie B. Deníky Carrie B. Candace Bushnell

Knihu jsem si půjčila opravdu jen ze zvědavosti jak se podobá seriálu. Ze začátku to všechno bylo roztomilé prostředí puberťáků, které ke konci už začalo nudit a já knihu chtěla mít opravdu jen z krku. Ale i tak jsem zvědavá na druhý díl deníků, který si určitě přečtu a nadějí, že mě to uchvátí víc než první díl.

17.07.2013 3 z 5