J.x J.x komentáře u knih

Ztracené dopisy Ztracené dopisy Sarah Mitchell

S touhle knížkou jsem se trochu "trápila", začala mě bavit až na konci.

20.07.2020 3 z 5

Dům na samotě Dům na samotě Michaela Klevisová

Jak to, že jsem tuhle autorku ještě neobjevila? Česká autorka a taková krásná detektivka, čtivá. Nemůžu se dočkat, až budu číst další knížky této autorky.

20.07.2020 5 z 5

Zatímco jsi spala Zatímco jsi spala Kathryn Croft

Mě takhle knížka bavila od začátku do konce. Sahala jsem po ní i při různých ukradených volných chvilkách. Do konce jsem nevěděla, kdo je vrah. Skvělá knížka. Už se těším na další knížky této autorky.

20.07.2020 5 z 5

Podbrdské ženy Podbrdské ženy Jana Poncarová

Knížka se mi moc líbila. Ráda čtu příběhy rodu žen. Jen u toho konce jsem si říkala, jak to, že už to skončilo:-)

16.10.2019 5 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Za mě opět úžasný čtení, knížka, která se mi dobře čte od prvního písmenka. Prolínání osobního života a detektivního příběhu se mi moc líbí. Těším se na další knížku.

13.09.2019 5 z 5

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Evžen Boček

Knížka mě opět pobavila, smála jsem se nahlas. Jsem zvědavá na film, který má být snad v říjnu.

27.08.2019 5 z 5

Sova Sova Samuel Bjørk (p)

Knížka se mi moc líbila, ani mi nevadilo, že jsem nečetla V lese visí anděl. Líbí se mi, když se v knize prolíná děj i s osobními příběhy hlavních aktérů. Určitě si přečtu další knížku od tohoto autora.

21.08.2019 5 z 5

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Nesdílím stejné nadšení jako v ostatních komentářích. Čtvrtou hvězdičku jsem přidala jen kvůli tomu konci a dovětku autorky.

02.08.2019 4 z 5

Tlustá tak akorát Tlustá tak akorát Michala Jendruchová

Pohodové nenáročné čtení, občas nějaký recept, jen nechápu tu jednu erotickou scénu, která se mi tam prostě nehodila.

17.07.2019 3 z 5

Počátek Počátek Dan Brown

Od prvních řádků se mi knížka velmi dobře četla. Postupně mě přestaly bavit dlouhé komentáře a vysvětlivky, tak jsem trošku přeskakovala, konec malinko zklamal, nicméně celkově moc hezká knížka. Člověk se může poučit a zamyslet.

15.07.2019 4 z 5

Ranní přání Ranní přání Natascha Lusenti

U téhle knížky jsem na rozpacích, nevím, jestli jsem se dala zlákat obálkou nebo nějakou recenzí, ale styl psaní mi nevyhovoval, hlavní hrdinka mi přišla až příliš zvláštní. Knížku jsem v podstatě prolistovala, po několika pokusech začíst se.

01.07.2019 1 z 5

Má lady Jane Má lady Jane Cynthia Hand

Knížka mě zaujala asi obálkou, ani jsem si nečetla, že je to fantasy a adult literatura. Na to, že fantasy nemusím vůbec, se knížka četla dobře, nechyběla láska, dobrodružství.

25.06.2019 4 z 5

Dokonalá partie Dokonalá partie Kristan Higgins

Další příběh z vinice od Modré volavky. Musím tedy říct, že Návrat na vinici se mi líbil víc, asi kvůli postavě Faith, Honořina povaha mi moc neseděla. Ale knížka se četla velmi dobře. Přečtu si i další od této autorky:-)

21.06.2019 4 z 5

Pekárna v Brooklynu Pekárna v Brooklynu Julie Caplin

Milá knížka, velmi dobře se četla, postavy jsou uvěřitelné. Takové pohodové letní čtení.

19.06.2019 4 z 5

Sama sebou Sama sebou Jojo Moyes

Knížka, která se velmi dobře čte už od prvního písmenka. Moc mě bavila. Trošku to pokazil konec. Ano, chtěla jsem happy end, ale přišlo mi to najednou takový rychlý, když předtím byly některé pasáže zdlouhavější. Ale i tak, moc příjemné čtení.

03.06.2019 5 z 5

Návrat na vinici Návrat na vinici Kristan Higgins

Ta knížka se mi tak dobře četla, i když to byla červená knihovna, s předvídatelným závěrem, byla prostě milá. Byla to moje první knížka od autorky a určitě ne poslední.

24.05.2019 5 z 5

Všichni naši ex Všichni naši ex Eva Woods (p)

Příběh čtyř kamarádek a jejich touha po lásce. Knížku jsem dočetla, protože jsem chtěla vědět, jak skončí:-) Některé odstavce nebo stránky mi přišly zbytečné, o ničem, zkrátila bych to.

22.05.2019 2 z 5

Madona z hor Madona z hor Elise Valmorbida

Popis života Marie v italských horách a její rodiny. Bohužel jsem se nezačetla, takže jsem knížku v podstatě rychle proletěla, abych věděla, jak dopadla.

10.05.2019 2 z 5

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Oddychovka, čte se dobře. I když je konec předvídatelný, tak má knížka i děj, ale mohla být klidně o trošku kratší:-) Moc jsem se tedy u ní nenasmála, jak někteří píší.

30.04.2019 3 z 5

Štvanec Štvanec Michael Robotham

Autora si přečtu vždy hrozně ráda, i tahle knížka mě nezklamala, jen začátek byl pro mě pozvolnější a zdálo se mi, že má možná zbytečně moc stran. Ale zhruba od poloviny jsem se nemohla odtrhnout.

23.04.2019 4 z 5