jahlina komentáře u knih
Kniha splnila moje očekávání ohledně mrazivé atmosféry, která z příběhu vyzařovala. Četlo se mi dobře. Zakončení mě ale trochu zklamalo.
Trochu netradiční detektivka, která mě však velmi zaujala a udržela v napětí až do konce. Pokračování příště by mě docela zajímalo.
Ze začátku jsem se ztrácela v postavách. Ale, jak jsem se chytla, tak už to bylo dobrý. Kdo je pachatel jsem netušila. Podezřelých bylo dostatek a jejich okruh se dle zjištěných okolností měnil.
Čtivě napsaná povídka, zajímavé rozuzlení, které vlastně definitivní vysvětlení nedává. Věřím, že filmové zpracování by mohlo přinést mrazení v zádech. Ale knížce se to nepodařilo. Asi nemám tak bujnou fantazii a nebo by to muselo být trochu delší.
Nečetlo se špatně, chvílemi jsem, ale měla pocit, že to vůbec neodsejpá. Rozuzlení také nebylo moc překvapivé.
Četlo se mi dobře, svižný děj. Zápletka nebyla špatná, přesto jsem se nemohla zbavit dojmu, jako když sleduju béčkový film.
Nečetlo se mi úplně lehce, ale nakonec hodnotím pozitivně. Je zajímavé, co se honí hlavou dospívajícímu chlapci, komplikované vztahy k oběma rodičům, ve mě vzbuzují otázku, co asi budou řešit za pár let moji dva kluci.
Je to nenáročné pohodové čtení s trochou romantiky a vánočního kouzla. Navíc inspirativní, dostala jsem chuť si něco dobrého uvařit :-)
Byly chvíle, kdy jsem chtěla knížku odložit. Nakonec jsem ji dočetla. Posledních 100 stran už jsem četla jedním dechem.
Ani tento Rhymuv jedenactý případ mě nezklmal. Napínavý až do konce.
Napínavé čtení. Zajímavý případ a neméně zajímavé linie na pozadí. Rozhodně doporučuji číst případy z Hammarbyjské série postupně.
Po téhle knize jsem sáhla, protože jsem usoudila, že bych ji mohla přečíst za jediný den a zařadit si ji tak do Čtenářské výhry. Zároveň jsem si říkala, že se snad i pobavím. Knihu jsem přečetla za cca 2 hodiny během dne, číst se to dalo, ale nějak jsem byla na jiné vlně, protože jsem se tedy moc nezasmála.