jana277 komentáře u knih
Zaujímavý námet. Psychózu a traumu z detstva spisovateľ využil pozitívne.
Úžasný partnerka a matka sa stane vraždiacou pomstiteľkou - to by som brala. Ale že príde ešte aj na kúskovanie obetí - to už bolo pre mňa trochu pristrihnuté.
Zaujal ma neobvyklý spôsob písania. Strohé, ale príjemne eliminované zbytočné slová.
Preložila som detektívky, sci-fi, poviedky touto milou detskou knižkou. Príjemná zmena, prečistenie hlavy, pousmiatia, pobavenie.
Opäť super. Záver pripravený na ďalšie pokračovanie. Dúfam, že bude čoskoro.
Písané, príp.preložené čítavým spôsobom. Zaujalo, príjemné čítanie.
Rozumný rodič si v knihe určite nájde veľa námetov, ako prispieť k rozvoju svojho dieťaťa, nad mnohým vo svojej výchove sa zamyslí. S niečím som súhlasila, s ničím až tak nie. V niektorej kapitole sa niečo odporúčalo, v ďalšej sa to trochu vyvracalo. Najviac ma oslovila stať o používaní mobilov, tabletov.
Každej knihe, ktorú čítam dávam šancu do konca v nádeji, že v nej predsa len niečo nájdem, aj keď nie je pre mňa tým pravým orechový. Strach je jediná kniha za cca 30 rokov, čo som nebola schopná dočítať. S trillermi nemám problém. Strach som nemala, ale veľmi nepríjemné pocity. Po inej knihe autora som nesiahla. Možno chyba,možno raz...
Dostala som, prečítala som. Námet zaujímavý, ale zaváňalo mi to veľmi červenou knižnicou, plus veľa násilia. Text by sa dal bez ujmy určite zredukovať.
Robert opäť zachraňuje svet... Námet je skutočne alarmujúci problém ľudstva. Niečo z obsahu pritiahnuté za vlasy, ale čítalo sa veľmi dobre.
Príjemné oddychové čítanie. Človek nikdy nevie, ako a kto, čo sa kedy vráti...
Kniha z úplne iného súdka, než na čo je človek pri autorovi zvyknutý. Zaujímavé, čítavé.
Čítavé. Zo začiatku som sa nemohla rozbehnúť, postupne to nabralo dej, vtiahlo ma a zrazu sek, všetko sa vyriešilo. So záverom sa mohol autor viac vyhrať.
Po takom množstve komentárov už asi nie je čo dodať. Výborná kniha.
Čítala som pred filmom, mala som živé predstavy, výborne som sa pobavila.