jana9877 jana9877 komentáře u knih

Přej si opatrně Přej si opatrně Hallie Ephron

Rozhodně zajímavá kniha. Sice jsem se občas ztratila mezi jmény a související vztahy, ale i tak se četlo zajímavě a i rozuzlení bylo dobře pojaté.

25.03.2024 4 z 5

Rozmarýnová zátoka Rozmarýnová zátoka Jenny Hale

Ano, dalo by se namítat, že dopisy byly moc srdceryvne, ale po delší době mi právě tato oddechovka 100% sedla. A že jsem už dopředu vyřešila, kde je zakopaný pes, to mi nevadilo. Trochu mi kniha připomíná film Penzion u osamělých srdcí. Má podobné prvky. Já knihu vřele doporučuji. Mám ráda když se vrací život starým domům, která mají svá tajemství.

27.10.2023 5 z 5

Zmizela v mlze Zmizela v mlze Michaela Klevisová

Kniha mě moc překvapila...příjemně, že takto severské krimi napsala česká spisovatelka. Doporučuji.

25.01.2023 4 z 5

Zmizela beze stopy Zmizela beze stopy Deborah Crombie

Pěkně se četla. Sice občas zmatky se jmény, ale ic hrozného. Překvapivá až do konce, bez popisu brutalit. I jemné a milé postavy bokem. Včetně psích parťaků. Ráda přečtu další knihy od autora.

22.01.2023 4 z 5

Dokonalá vražda Dokonalá vražda Jude Deveraux (p)

Určitě jsou technicky lepší detektivky, ale kniha se mi líbila právě pro svou čtivost a jistou jednoduchost. Jen ta cizi jmena opět chvílemi mátla děj.

27.11.2022 4 z 5

Spletitá síť Spletitá síť Ken McClure (p)

I mě tato kniha celkem pohltila. I já pochybuji trochu o reálné představě tohoto scénáře, ale je to kniha, a hlavně že dopadla dobře:) Určitě zkusím další knihu z řady autora tvorby.

03.08.2022 5 z 5

Hrob mé sestry Hrob mé sestry Robert Dugoni

Po delší době detektivka, která mě opravdu bavila . Pátrání, bez popisu detailních brutalit...jen opět složitá cizí jména a vzhledem k počtu postav jsem se ztrácela. Souhlasím také, že někdy dějové linie byly také zmatecne, zorientovat se v nich....
Ale i přesto dávám všechny hvězdičky a doufám, že bude i další kniha od tohoto autora k dispozici a tak dobrá:) doporučuji.

30.06.2022 5 z 5

V temnotě V temnotě Cara Hunter

Vnímání jmen je trochu problém, ale jinak byla kniha napínavá a s nejasnym rozuzlením až do konce. Milovníkům krimi rozhodně doporučuji.

21.01.2022 4 z 5

Tichý svědek Tichý svědek Nigel McCrery

Poslouchám knihu přes převod do řeči a tato krimi mě nadchla. Sice trochu zmatek ve jménech, ale děj zajímavý a napínavý . Doporučuji.

02.01.2022 5 z 5

Tajemství sedmi ještěrek Tajemství sedmi ještěrek Veronika Černucká

Za mě přehledné, nic složitého v čem se člověk ztrácí...a zápletka zajímavá až do konce. A česká jména:)

29.09.2021 5 z 5

Dopis Dopis Kathryn Hughes

Opět jedna z mála co mne zaujala...A i přes více dějových linií jsem se neztracela:)

30.01.2021 5 z 5

Sny o vůni citronů Sny o vůni citronů Kajsa Ingemarsson