Janča089 Janča089 komentáře u knih

Lži Lži T. M. Logan

Knížka se mi četla dobře, děj nebyl nijak zdlouhavý nebo zbytečně natahovaný. Jeden hlavní příběh, žádné velké množství postav. Od půlky knížky se zdálo být jasné, jak to asi dopadne, ale závěr byl pro mě překvapivý. Doporučuji.

14.09.2017 4 z 5

Nic mi neprozrazuj Nic mi neprozrazuj Joy Fielding

Zase super. Na začátku byl děj trochu zdlouhavý, ale konec výborný, překvapivý. Doporučuji!

06.09.2017

Tam, kde ji našli Tam, kde ji našli Kimberly McCreight

Knížka se mi líbila, ale není dobré ji moc odkládat, protože hrozí, že něco důležitého z děje nebo z postav zapomenete. Konec byl dobře promyšlený a všechny otevřené věci se ujasnily. Nic nezůstalo nevyjasněné (nebo jsem to alespoň nepostřehla), jako se to děje u některých jiných knih.

29.08.2017

Cizinec Cizinec Harlan Coben

Pro mě byla knížka napínavá, četla se mi dobře, byla jsem zvědavá. Konec jsem čekala trochu jiný, moc mě zajímalo, jak Corinne vše vysvětlí a jak to bude propletené, ale i tak to bylo překvapující a nečekané.

17.08.2017 4 z 5

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Kniha byla super! Líbilo se mi, že popisovala příběh za celý život hrdinů a nejednalo se pouze o krátkou zápletku shrnutou do několika dnů. Autor píše s nadhledem a líbí se mi jeho humor! Jen také ještě věřím, že tolik nevěry snad na světe není.. Až knihu trochu zapomenu, ráda si ji přečtu znova :)

13.08.2017 5 z 5