jani.ruzicko komentáře u knih
Ta myšlenka toho příběhu má velký potenciál. Zápletka byla vlastně hrozně super a hlavně za to dávám 4*. Vůbec by mě nenapadlo, že Brant a Lee mají něco společného..
Je jen velká škoda, že cca 60% knížky se vlastně nic moc neděje a pomalu se musíte ke čtení nutit a jen zuby nehty čekáte na to WOW, které díkybohu přijde. =)
S touto nemocí jsem se setkala poprvé a určitě mě to donutí, si o ní něco přečíst.
Takže se doporučuji nevzdávat a dočíst až do konce =)
Tak za sebe musím říct, že z těch 3 dílů, je pro mě tento nejlepší =) Zasmála jsem, dojala, mělo to hlavu i patu. Občas zase moc rychlé ukončení dané situace či téma, ale tak už to asi u autorky prostě je. Jsem docela zvědavá na čtvrtého z bratrů. =)
Velmi málo sahám po knihách českých autorů, nemyslím si, že k tomu mám nějaký dobrý důvod, ale je to nějaký blok nebo tak něco, ale uznávám, že TOHLE jsem si hodně užila!!! a jsem vážně ráda, že jsem knížce dala šanci =)
Zábavné, vtipné, napínavé, čtivé! =) Mám moc ráda, pasáže z pohledu chlapa a tady je tak celá knížka, takže za mě naprosto super. =)
Těším se na další díl a mohu doporučit.
Milá oddechovka. =)
Dávno nejsem cílovou skupinou, ale to mě nikdy neodradí od toho, abych si knížku autorky koupila a slupla ji za pár hodin. =)
Mně se příběh moc líbil. Pohádka to zrovna není, nebo alespoň ne pro nejmenší. =)
Slupla jsem to jako malinu za pár hodin. Bavila jsem se, poplakala si... Kniha mi nabídla jak příjemný příběh, tak i romantiku lehce okořeněnou erotikou.
Pro mě zatím z letošních novinek největší překvapení (příjemné). Těším se na další díl a určitě mohu doporučit. =)
Tak tohle byla naprostá smršť a to v tom dobrým slova smyslu. Přečteno za pár hodin a hrozně jsem se bavila už od začátku! *_*
Ani jeden z nich to neměl jednoduché, ale přesto, že si sáhli až na to pomyslné dno, tak se zvedli a snažili se žít lepší život a za to si jich, byť to jsou jen smyšlené postavy, dokážu vážit. Landon je férovej a skvělej chlap, do kterého jsem se hned zamilovala, Rana je pěkně ztřeštěná, ale vlastně moc milá ženská.
Příběh byl pro mě v rámci žánru aspoň trochu nevšední a osvěžující a velmi silný. Virtuální rande, bylo naprosto super =D
Až na ten skoro až moc přeslazený konec, to byl vážně skvělý zážitek. Rozhodně mohu doporučit a na 100% nečtu naposled.
Bravo, paní autorko, doufám v přeložení dalších Vašich knih. =)
Svižné, vtipné, moc jsem se bavila a to pošťuchování, výzvy a hry mezi nimi, byli vážně skvělé. Zároveň bylo docela dojemné, jak se o sebe starali. =)
Až na tu obálku teda, ta mě pořád odrazovala =D
Sice nic nového, ale přesto čtivé. =)
Ta první část se mi líbila více, to pošťuchování a naschvály byly příjemným zpestřením. První část bohužel ale utekla velmi rychle, což je škoda. V druhé části, je kromě casina už jen hodně vzpomínání... Nápad s čtením autobiografie se mi líbil, ale zároveň mi i vadilo, že jsme četli znovu stejné pasáže, které už jsme z románu znali. Jako bych se vrátila znovu na začátek akorát z Elecova pohledu...
Díky jeho otci se poznali, díky jeho otci se znovu setkali, díky jeho otci Greta vyhrála a Roman se narodil ve stejný den jako jeho otec... možná až moc dobra, kvůli člověku, který ho vlastně "nenáviděl". Na druhou stranu je to takové osudové, tak proč ne =)
Rozhodně nadějná mladá česká autorka! =)
Je pravdou, že tedy začátek mi přišel zdlouhavý a nemohla jsem se moc začíst. Popisy míst a postav, které nakonec nejsou vůbec důležité, bylo zbytečné a trochu nezáživné natahování děje. =) Pak se nám ale příběh už pomalu rozjíždí a rozhodně to bylo příjemné překvapení. A od příjezdu na ostrov už to bylo naprosto strhující - od této chvíle ve mně bublalo asi tak milion emocí od strachu, napětí, očekávání, přes bolest (s Adamem jsem fakt trpěla!) až k úlevě.
Myslím, že je to asi poprvé, co jsem neměla žádnou svou teorii, jak tohle dopadne a za to, autorce patří velké díky! =)
Elaine udělala pár nelogických chyb, ale to se asi očekávalo, Kassiel byl skvělej a rozhodně sympaťák, ale mě to prostě vždy táhne k těm bad boyům a Adam byl prostě nejlepší, nejvíc komplikovaný a ve finále toho měl nejvíc, s čím musel bojovat, ale za maskou drsňáka se skrývá fajn týpek. =)
Moc se mi líbila tahle andělská atmosféra a skvělé, a trochu jiné oproti jiným knížkám, vykreslení Padlých a Strážných andělů. Doufám, že tedy bude pokračování, protože jsem se prostě nedozvěděla, proč všichni tak Elaine ochraňovali a co je TO tajemství (tohle je jediné v čem mám malinkou teorii, ale kdo ví?) =/ =D
Díky, že jsem si mohla knížku přečíst a rozhodně mohu doporučit! =)
Tohle byla paráda. :) Nijak přehnaně romantické, prostě jen čistý příběh se skvělým námětem. :) Zábavné, čtivé a praštěné. Mám hroznou radost, že jsem na knížku narazila. Více takových příběhů! :)
téma swingerů... co k tomu dodat.. to bylo tak blbý, až to vlastně bylo dobrý =D
Kniha se mi líbila, příběh pobavil, konec byl trochu nečekaný... možná by mě zajímalo kolik vlastně Kláře bylo let, v příběhu není žádná konkrétní zmínka (nebo mi to nějak uniklo), někdy jak, mluvila, mi přišlo, že jí je tak 40, pořád ze sebe dělala starou, ale přitom to jí určitě nebylo.. záhada, no :D
Verneovky jsou pro mě prostě nesmrtelné. I když dětství je už dávno v trapu, vždy se k těmto knihám ráda vrátím a nikdy se nezmění to, že právě Verneovy knihy jsou ty, které mě přivedly ke čtení vůbec. =)
Velmi čtivý a silný příběh se spoustou emocí. Měli toho hodně, s čím se museli vyrovnat. =)
Tuhle knížku miluji už od dětství !!! *_* Pro mě je to velká srdcovka a příběh je pro mě věčný! =)
smutné, přesto moc pěkné čtení... opět mě Colleen přesvědčila o tom, jak skvělou spisovatelkou je =)
Knížka je podle mě naprosto bezvadná. Příběh je neuvěřitelně čtivý a to i přes citlivé téma znásilnění, nemohla jsem se odtrhnout, dokud nebyl konec. Postavy byli velmi sympatické, Lucas byl skvělý a citlivý. Za mě určitě doporučuji přečíst. =)
Já si tuhle autorku oblíbila. =)
Jsou to takové lehké, příjemné příběhy. Nejedná se o búhví jak zavážná téma, jak je nyní zvykem. Prostě jen romantická, vtipná odreagovačka, která se dobře čte. Takže za mě super =)
**Rodinu má člověk jen jednu a mluvit mezi sebou, je hrozně důležité.