Januli Januli komentáře u knih

Papírové panenky Papírové panenky Emma Pullar

Mě kniha tedy moc nesedla. Nevím, čím to, bohužel.

04.02.2022 3 z 5

Zrcadlo Zrcadlo Táňa Keleová-Vasilková

Kniha mi přišla jako trochu delší povídka. Příjemný příběh s happy endem na závěr. Neurazil, nenadchnul.

30.01.2022 3 z 5

Přišla třetí blondýna Přišla třetí blondýna Alena Jakoubková

Není to jako klasika od paní Jakoubkové, je to lepší, ale prvky těch sladkých happy endů to má. Většinou všem všechno vyjde... Asi mi vadí i přemíra jmen, je jich moc a hůře se mi orientuje. Ale i přes ty moje negativa, přečtu si další a další knihy autorky :-D

16.01.2022 3 z 5

Matčina panenka Matčina panenka Abby Davies

Ze začátku jsem byla obrovsky nadšená, zajímavý námět, něco nového a čtiveho. Čím dál však čtu tak tím nadšení upadá...Ale ne tak moc, že bych knihu zavrhla. Stále ji hodnotím kladně, klidně bych uvítala ještě pár kapitol na dovysvetleni. 3,5

27.12.2021 3 z 5

Cizinec v naší posteli Cizinec v naší posteli Samantha Lee Howe

Mám tento žánr ráda, ale tady mi dost chybělo. Dost bylo jasné a předvídatelné a závěrečný "šok" se nekonal. K hrdinům se ani moc nevyjadřuju, tam mě sympatie nejsou... ale musím knize přiznat, že se četla rychle, jen ten obsah je slabší.

22.12.2021 3 z 5

Chyba jejího manžela Chyba jejího manžela Sheila O'Flanagan

Mě kniha nic nedala. Ne, že bych ji chtěla shodit a říct , že byla napsána špatně, ale asi ne zrovna můj vkus. Ale věřím, že své fanoušky si najde.

08.12.2021 3 z 5

Osudný okamžik Osudný okamžik Rebecca Thornton

No ... já sama si nejsem tak docela jistá, jestli kniha stojí za kladné hodnocení nebo ne. Byla jsem celkem zvědavá jak se to celé vyvrbí, že jsem celkem s nadšením četla dále a pak závěr a zklamání. Nevím, jestli se na knihu dívám špatně a možná.autorce zcela nerozumím co tím myslela, ale pocity a názory aktérů mi přijdou jako slátanina... bohužel se.kniha nestane mouku oblíbenou...

21.11.2021 3 z 5

Dokud se budeš smát Dokud se budeš smát Hana Marie Körnerová (p)

Příběh dvou žen, které to neměly vůbec lehké, každá se musela s něčím poprat... Jo fajne pocteni. :-)

25.10.2021 4 z 5

Dětské duše Dětské duše Angela Marsons

Hodně zajímavé téma a tentokrát by mi možná ani nevadilo, kdyby bylo více rozvinuté a kniha měla o pár stran navíc. Vrah pro mě byl asi překvapením, protože jsem vůbec nečekala, že jim je ten, kd9 jim byl. Spokojenost.

21.10.2021 3 z 5

Podvedená Podvedená Charlotte Link

Kniha nebyla špatná, bylo tam spousta napínavých části, ale taky i zbytečných pasáží. Trošku utaply konec, ale nelituji přečtení.

10.09.2021 3 z 5

Hledej mě Hledej mě Lisa Gardner

Je to hrozné, co se děje, co zažívají děti a dospělí jim nemůžou pomoci.... prvni střetnutí s autorkou a dávám ji zelenou na další knihy:-) vraha jsem odhalila, takže žádný šok na závěr se nekonal.

07.08.2021 3 z 5

Na hraně noci Na hraně noci Olivia Hawker

Nečtu takovou to literaturu , moc mi tohle téma nedělá dobře, ale kniha nebyla špatná. Když pominu nepřesné informace, které se nestaly, ale vlastně dej knihy nějak neovlivnily, tak to šlo.

30.07.2021 3 z 5

Alžběta a Nina: Tajemství mojí babičky Alžběta a Nina: Tajemství mojí babičky Jana Poncarová

Pěkná kniha, pěkné napsána. Vzhledem k tomu, že jsem přečetla všechny knihy pani Mornštajnové, tak nějak mě to láká srovnávat, i když to dělám nerada. Trošičku slabší, ale i přesto příběh čtivý a zajímavý. Alzbetin osud mě zajímal více než Ninin a přiznám se, že jsem se bála závěru, ale dobrý :-)

15.06.2021 4 z 5

Jen trochu lásky Jen trochu lásky Katarína Gillerová

Moc mě baví pribehy z minulosti, které ovlivnili budoucnost a my to po celou knihu rozpletame. Líbila se mi kniha, jen pár pro mě trošku neuvěřitelných věci, které se v knize staly a Evzenie mi trochu tou svou vlezlosti lezla na nervy... ale coby oddychovka super. Jen mě mrzí, že není více knížek od autorky přeloženo. (Všechny ostatní mám už přečtené)

27.05.2021 4 z 5

Ti druzí Ti druzí C. J. Tudor

Nejsem fanoušek knih s ducharskou tématikou, ale tady se to dá skousnout. Nerekla bych, že je kniha špatná, náhodou celkem zajímavý příběh, kdy cl9vek postupně odmotava klubko rozuzlení. A že to klubko bylo ve finále spletite, kolik lidí se do něj zamotalo, to je trošku priskrcene za vlasy, ale vysvětleno bylo vše, takže za mě ok. :-)

14.05.2021 3 z 5

Poslední let Poslední let Julie Clark

Poslední let rozhodně můžu pokládat za knihu velmi ctivou, kdy hlavní hrdinky jsou dobré vykresleny a příběh není zcela otřelý a Claire ani Eva slabé ženy závislé na alkoholu. Ale mě tam chybí ten váš efekt, kdy mě závěr úplně překvapí a to zde nebylo, ale když pominu tohle, tak jo určitě si knihu přečtěte. :-)

27.04.2021 3 z 5

Zrcadlový muž Zrcadlový muž Lars Kepler

Knížka mě celkem pohltila a četla se sama, je fakt, že tam bylo pár zbytecne dlouhých pasáží a příběh moc uvěřitelny teda není a pochopitelný už vůbec ne, ale bavilo mě to, takže splnila svůj účel. Klidně si přečtu další od autorů.

22.04.2021

Kdo o tom ví? Kdo o tom ví? Lesley Kara

Jsem ráda, že jsem si knihu jen půjčila a nekoupila, protože za mě nic moc. Četla jsem knihy, které byli nic moc, ale lepší než tato.

24.03.2021 2 z 5

Stín včerejší noci Stín včerejší noci Wendy Walker

Knihu hodnotím průměrně. Ne, že bych se nudila, ale ani nějak nebavila.

06.03.2021 3 z 5

Clona Clona Samuel Bjørk (p)

Za mě tam byly nějaké odbočky od hlavní dějové linie navíc, ale i tak se mi knížka četla dobře.

11.12.2020 3 z 5