janyska13 janyska13 komentáře u knih

Možná v jiném životě Možná v jiném životě Taylor Jenkins Reid

Nemůžu si pomoci, ale wau, moc pěkná kniha. Paralelní příběh 2 možných scénářů, jak to mohlo dopadnout. Super nápad.!

11.04.2019 5 z 5

Z kouře a kamene Z kouře a kamene Alžběta Bílková

Takové hrozně pomalé, konec jsem nečekala, ale i tak celkem slabší kniha.

02.04.2019 2 z 5

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Kniha se mi moc líbila. Má dobrý nápad, prostředí Kodaně a hygge krásně popsáno, parta cizích lidí co odjede na presstrip a stanou se dobrými přáteli nebo něčím víc. K tomu nádherná obálka. :)
Škoda těch několika chyb v textu, které mne nehorázně štvali ke konci kni

17.03.2019 5 z 5

Kaziměsti Kaziměsti Martin Bečan

Kniha má rozhodně zajímavý nápad a svět, ale něco mi tam chybělo, možná nějaká akce. A ten konec, no, nějak asi prostě nic...

03.03.2019 2 z 5

Divoký květ Divoký květ Drew Barrymore

Nemohu si pomoci, ale biografie jsem četla mnohem lepší a hodně mě rozčilovalo, že to nebylo chronologicky. V jedné kapitole bylo i několik životních okamžiků, které od sebe dělilo několik let.

24.02.2019 1 z 5

Sama sebou Sama sebou Jojo Moyes

Ze začátku trochu slabší, ale konci jsem furt jenom brečela a moc se mi to líbilo. Jsem ráda za to, jak to všechno nakonec dopadlo, hodně jsem si to přála. Konec nebyl předvídatelný, myslela jsem si, že to nakonec dopadne trochu jinak.. :)

17.02.2019 4 z 5

Jablečný koláč naděje Jablečný koláč naděje Sarah Moore Fitzgerald

Hodně emotivní a silný příběh o tom, co vše může udělat šikana.

31.01.2019 5 z 5

Život bez tebe Život bez tebe Katie Marsh

No, srovnání s Jojo Moyes bych asi odebrala, ano je to kniha se smutným příběhem a láskou, ale rozhodně to není srovnatelné s Jojo. Konec jsem očekávala a i tak byl dost rychle udělaný...
První kniha dočtená v tomto roce.

23.01.2019 2 z 5

Hořící měsíc Hořící měsíc Jo Watson

Knihu jsem přečetla za 2 dny s půl hodinou 3. dne. :D Což vypovídá o tom, že se mi kniha líbila a taky že jsem se doma o Vánocích hodně nudila.. Vzhledem k tomu, že se mi líbí nejvíce totální romatiky, tak i tento příběh jsem si oblíbila. :)

26.12.2018 4 z 5

Hry bez hranic Hry bez hranic Michal Kašpárek

Kniha rozhodně zajímavá, ukazuje dnešní moderní seznamování jako něco naprosto nereálného a možná i absurdního. Celkově poukazuje taky na migrační politiku a názor čechů na tuto problematiku.

23.12.2018 3 z 5

Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

Od knihy jsem očekávala malinko víc. Příběh byl zajímavý a originální, ale něco tomu prostě chybělo. Ze začátku jsem se nemohla moc začíst a později se to zase malinko vleklo. Byla dobře popsaná bezmoc psychicky nemocného člověka.

18.12.2018 3 z 5

Tisíc kousků tebe Tisíc kousků tebe Claudia Gray (p)

Kniha se mi líbila svým nápadem, navštívenými dimenzemi, kam se trojice podívala, milostný trojúhelník a zápletka. Nemůžu se dočkat až si přečtu další díl..

09.12.2018 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Vzhledem k tomu, že detektivky skoro vůbec nečtu, tak jsem od této knihy nic neočekávala. Ale panebože, to bylo skvělý. Absolutně jsem netušila kdo by mohl být vrah, často jsem jen čuměla, co za zvrat se stalo. Opravdu pecka. :)

02.12.2018 5 z 5

Tajemství kůže Tajemství kůže Alice Broadway

Nádherná obálka, krásný a originální příběh. Jsem hodně zvědavá, jak to bude pokračovat. :)

25.11.2018 4 z 5

Kdybys mě teď viděla Kdybys mě teď viděla Cecelia Ahern

Zajímavý nápad, bohužel kniha mne až tak moc nezaujala. :( Mělo to větší potenciál.

06.11.2018 2 z 5

Sníh nebo popel Sníh nebo popel Sara Raasch

Kniha se mi líbila, originální námět, který mne bavil do poslední stránky, zjištění na konci jsem nečekala..

21.10.2018 4 z 5

Kosmonaut z Čech Kosmonaut z Čech Jaroslav Kalfař

Boží kniha. Nevím jak to dobře popsat. Prostě jen: vesmír, Hanuš, láska, minulost. A všechno tohle dohromady v Kosmonautovi z Čech. :)

03.10.2018 5 z 5

Včely Včely Piotr Socha

Krásně ilustrovaná kniha i celkem naučná, ale v knihovničce ji nutně mít nepotřebuji.

22.09.2018 3 z 5

Mistr papírových kouzel Mistr papírových kouzel Charlie N. Holmberg

Kniha se mi moc líbila, poslední stránka mohla mít ještě o pár vět více, je to takové neuzavřené... A uvítala bych, kdyby byli v češtině další díly. :(

18.09.2018 4 z 5

Autismus & Chardonnay Autismus & Chardonnay Martin Selner

Prostě boží, pravdivé a naprosto upřímné. :)

12.09.2018 5 z 5