jaste jaste komentáře u knih

Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Ctvrta kniha od autora prectena v rade. Hvezdicku ubiram jen za to, ze odhaleni vraha bylo celkem snadne. Jinak ctive, akcni, dobre

06.01.2016 4 z 5

Noční lovec Noční lovec Chris Carter

Thriller jak ma byt, Chris Carter opet nezklamal. Kniha se cetla sama.

01.01.2016 5 z 5

Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

Uzasna kniha, precteno jednim dechem.

05.11.2015 5 z 5

Upálená zaživa Upálená zaživa Souad

Na knihu jsem se opravdu tesila a horko tezko ji shanela. Ackoli je pribeh opravdu silny a pro nas, Evropany, tezko stravitelny, hodne me rusila spatna gramatika, nespisovne vyrazy, opakovani tehoz porad dokola a preskakovani v case na konci knihy.

29.10.2015 3 z 5

Hlas mého srdce Hlas mého srdce Jana Žujová

At se na me autorka nezlobi, ale vetsi slataninu jsem snad necetla. Hlavni hrdinku ma kazdy rad, vsichni chlapi se do ni na prvni pohled zamiluji. Na zacatku se bez vetsiho duvodu rozejde s laskou sveho zivota, pak uplne haluzove najde svoji sestru. Kniha je navic vycpana totalne nezazivnymi pasazemi, jen aby se natahla, viz oslava narozenin... Konec takovy nijaky. Za me rozhodne nedoporucuji.

14.10.2015 1 z 5

Sochař smrti Sochař smrti Chris Carter

Moje prvni kniha od Chrise Cartera. Jednu hvezdicku ubiram jen kvuli tomu ***SPOILER***, ze od zacatku z knihy vyplyvalo, ze vrah je muz, nejvice pak ve scene s opravarem na lodi druhe obeti, pak clovek automaticky vylouci vsechny zenske hrdiny a nakonci nastavny zjistuje, ze to vlastne nebylo dobre. Nevim, jestli je to jen nedostatecny preklad, nebo chyba vypravece. Jinak super detektivka, ktera mela spad a udrzovala napeti az do konce.

05.10.2015 4 z 5

Poslední výkřik Poslední výkřik Kevin O'Brien

Nebylo to špatné, ale něco mi tam trošku chybělo. Ke konci knihy mi přišlo, jako by byl autor placený od počtu stránek a ujetých kilometrů hlavních hrdinů. Jinak velmi pozitivně hodnotím, že autor drží čtenáře v napětí, i když od třetiny knížky tušíte, jak to vlastně bylo. 80 %

12.09.2015 4 z 5

Krvavá Máry a jiné strašlivé historky Krvavá Máry a jiné strašlivé historky Petr Janeček

Pokud od knihy necekate vice nez od rubriky Nad dopisy ctenaru v casopise Engima, pravdepodobne nebudete zklamani. Kniha obsahuje mnoho velmi podobnych "pribehu" typu Me kamaradce zazvonil v noci telefon a ona se vydesila..." Slohove jsou prispevky totalne neupravene, pripominajici sbirku praci deti ctvrteho rocniku mistni obecne. Kniha je pro mne velkym zklamanim, doporucit se da maximalne jako ctivo k rybniku, na chalupu nebo na zachod, se kterym zabijete par nudnych okamziku a prejdete zase ke standardni literature.

28.08.2015 1 z 5

Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Na knihu jsem se velmi tesila, ale vubec me nenedchla. Byla sice o malinko lepsi, nez film, ale to je tak vsechno. Zbytecne rozvlekla, nektere pasaze strasne nudne. Je mnoho lepsich thrilleru.

10.08.2015 3 z 5

Někdo se dívá Někdo se dívá Ulrike Rylance

Pokud se někdo v mládí hltal Stopy Hrůzy, příběh se mu bude určitě líbit. Není to žádná propracovaná detektivka, ale za přečtení jako odreagování stojí.

19.07.2015 3 z 5

Noční jízda aneb 12 opravdu erotických povídek Noční jízda aneb 12 opravdu erotických povídek Anna Hebr

Přečetla jsem tři povídky, víc už asi nedám.

05.04.2015 2 z 5