Jessybelle komentáře u knih
Trochu delší kapitoly, takže jsme kvůli na čtení museli jít dřív do hajan, ale vždy to proběhlo bez problémů, takže z toho lze usuzovat, že se kniha líbila.
Knížka je moc pěkně ilustrovaná, zjednodušená pro děti, synovi se moc líbila sotva jsme ji dočetli, chce ji číst znova.
Tak trochu detektivka, harleqinka i román, co si pro oddech může člověk přát... Určitě stojí za přečtení.
V podstatě historická Harlequinka, nenáročná oddechovka. První kniha od této autorky, tak nemám srovnání.
Právě jsem knihu dočetla a jsem jí plná. Zanechala ve mně změť pocitů. Zamáčkla jsem slzu, stejně jako Cara jsem doufala... Prožívala s Lukem vlčí příběh... I Edwarda jsem svým způsobem chápala... Jen Barney mi nesedl...
Kniha se mi líbila. A budu na ni nějakou dobu určitě myslet...
Vybráno do čtenářské výzvy jako severský autor, nelituji výběru.za mě super kniha, zhtla jsem jako nic,těším se na další knihy a přečtu si i V lese visí anděl. Akorát, možná je to jen můj pocit, ale mám dojem, že u severských autorů je obliba v alkoholismu nebo psychopotížích jejich protagonistů...
Knihu jsem si ve spěchu půjčila v knihovně vlastně jen proto, že ji napsal Deaver. Až doma jsem zjistila, že je to bondovka. Říkala jsem si, co to bude zač a vzala ji do ruky až jako poslední...no a ono to bylo super počteníčko, stránky jsem doslova hltala. Určitě si zkusím přečíst i Fleminga.
Zajímavá kniha už jen tím příběhem, manželského páru po pár letech společného života.dokážu si představit, že se k této knize někdy vrátím.
Pěkná knížka, líbila se mi nejvíc, možná proto, že tam jsou i koně, že Michael byl jaký byl.
První kniha od této autorky, no četla se celkem v poho, místy vtipná, místy naivní, příběh,který se klidně mohl stát. Ale zase něco extra to nebylo.
Kniha k nesehnání, ale nakonec se podařilo v antikvariátě... Je to prostě super kniha, slyšela jsem v kdysi v rádiu na pokračování, taky super, ale kniha je kniha. Švandrlík je machr!
Pěkná kniha, zajímavá zápletka, romantika, nenáročná, určitě potěší.
Pěkná, čtivá a napínavá kniha,četla jsem před hodně lety a nelituji, že jsem ji opět vzala do ruky.
Po slaďácích od této autorky, knížka, která má spád, napětí, nějakou tu romantiku, prostě super knížka, ke které se určitě jednou vrátím.
Super knížka, některé knížky jsem četla už před lety, a musím říct, že mě ani tato kniha mě nezklamala. takže můžu jen doporučit.
Kniha se mi líbila, ze začátku jsem se nějak nemohla začíst, ale pak v pohodě, taková oddechová četba, nenáročná, zajímavá.