ji7967 komentáře u knih
Přečteny všechny knihy od Tany. Je mistriní psychologie a její detektivky jsou prostě vynikající. Skvěle vykresluje postavy, čtenáře drží stále napnutého.. I přesto se mi tato kniha líbila ze všech autorčiných nejméně. I tak rozhodně doporučuji přečíst.
Prostě geniální kniha. Pro dospělé i děti.. Doporučuju!
Skvělá...neočekávaná, překvapivá, zábavná, chvílemi vtipná, nadčasová.... Doporučuji přečíst.
Skvělá, motivační v jednotlivých zajímavých příbězích. Doporučuji tomu, kdo chce na sobě pracovat.
Tana je skvělá spisovatelka, její knihy jsou zábavné, napínavé, domyšlené. Vetřelec není určitě top, ale i tak výborná kniha. Možná méně dlouhých popisů a o 50 stran méně obsahu. Nicméně, nic zásadního a knihu ke čtení doporučuji.
Příjemná, vlídná a motivující kniha... a to pro všechny, kdo nad jógou přemýšlí, ale fajn i pro život. Přečteno asi za 3 hodiny a zařazuji do své knihovny, protože se k ní ráda brzy vrátím.
Velmi příjemná kniha...a to jak z pohledu cestovatelského (tedy jogínsky cestovatelského), tak i z pohledu jógy. Čte se sama, je vidět že si autor (mimochodem top jogín v ČR) psaní užívá s lehkostí. Určitě povinnost pro toho, kdo nad návštěvou jógového chrámu přemýšlí!
I přes všechny opěvné ódy tu...já se tou knihou prostě neprokousala. Zkoušela jsem to dlouho, ale asi mě právě nyní neoslovilo téma. Kniha je bezesporu úžasně napsaná a třeba si i u mě najde časem své místo.
Dobré tipy na rychlé protažení, relax...kdekoliv a kdykoliv během dne. Jak bylo zmíněno níže - vhodné pro lidi, kteří jógu už alespoň trochu znají.
Po knize od L.Gouunelleho Filozof... jsem se dostávala k další poměrně dlouho. I přesto, že mě všechny jeho knihy nadchly, Filozof už mi přišel jako opakování tématu (i když, pokud bych nečetla vše předchozí, asi by nadchl i on). Nicméně, jsem ráda, že jsem se k této knize opět dočetla. Je skvělá. V podstatě rady jak na sobě pracovat a velmi zajímavé postřehy z života a žití zpracovává do příjemného i napínavého příběhu. Ostatně jako vždy. Za mě skvělé, úžasné dílo, které by si měl přečíst každý!
Skvělá kniha, obsáhlá, poučná, inspirativní a i přesto, že má občas člověk pocit, že se vlastně detoxikovat nedá (vzhledem k tomu, co vše potraviny, voda, vzduch, oblečení... obsahuje), dává kniha návod, jak to udělat. Za mě skvělé a doporučuji každému.
Krásně zpracovaná kniha... za mě - pro člověka, který se ájurvédou zabývá - nutnost ;) Zajímavé informace o nejpoužívanějších kořeních v ájurvédě, velmi zajímavé recepty a hodně informací.
Perfektní, hezky napsaná, čtivá, podnětná. Splnila mé očekávání.
Inspirativní kniha, ze které lze vyzobat hodně zajímavých tipů a informací. Potěšila i část o Zátopkovi. Nejen pro běžce určitě zajímavé a poučné čtení. Existuje i jako příjemná audiokniha čtená Jaroslavem Duškem.
Na knize je vidět, že je přece jen trochu "retro"... ale rozhodně jí to neubírá na účinnosti a skvělé technice cvičení. Za mě super - tedy hlavně to cvičení ;)
Tohle je kniha, která pohladí, poradí, poučí a prostě baví i nekuchařky (což jsem já :-) ). Rozhodně patří do knihovny každé domácnosti... stejně jako například BioAbecedář od stejné autorky.
Já se tak nerada bojím! :-) I tak jsem šla do Kinga... Moje první kniha od něho. A myslím, že i na delší dobu poslední. Píše úžasně, až tak, že je člověku úzko jen při popisu hasičské hadice... Některé dlouhé pasáže mě přímo otravovaly a nebavily - a nakonec se ukázalo, že ne vždy jsou i pro děj v knize nutné. Asi mě fanoušci Kinga utlučou, ale mezi mé oblíbené se rozhodně nedostal, i přesto, že píše bravurně a vykresluje dokonale... Pro fandy hororu určitě vynikající četba. Pro mě nic, co potřebuji k životu ;)