Jido komentáře u knih
Praktická pomůcka pro ty, kteří chtějí nasbírané informace o svém rodu utřídit a zaznamenat v kronice.
Povedená kniha pro všechny, kdo se začínají zajímat o genealogii, ale i pro ty, kdo si chtějí jen počíst o životě našich předků.
Pěkné čtení o domech na českobudějovickém náměstí. Každý dům je uveden jednotlivě s fotografií a historickými zajímavostmi.
Protože jsem nejprve viděla seriál, myslela jsem si, že kniha mě ničím překvapit nemůže. Omyl! Kniha je daleko lepší.
Tato kniha je pohlazením na duši pro každého, kdo má rád historii Českých Budějovic a atmosféru starých časů:-)
Některé povídky se mi příliš nelíbily, ale bylo zajímavé sdílet pohled na České Budějovice s autory, kteří toto město znají.
Rollinsův styl psaní mám ráda, ale tohle se nějak nepovedlo... Začátek byl slibný, ale pak se děj zvrhl a vznikla z toho podivná slátanina. Knihu jsem sice dočetla, ale zpětně díky špatně zvolenému tématu hodnotím pouze třemi hvězdičkami.
Poslední díl trilogie byl nejlepší! Krásně napsáno, skvěle vymyšlený příběh, ani chvíli jsem se nenudila.
První díl série mě moc nebavil, ale tohle - to je jiná. Nenudila jsem se, děj měl spád, Inkoustový svět je opravdu kouzelný a temný zároveň. Už se těším na další díl.
Na začátek musím říct, že nejsem cílová skupina, pro kterou je kniha určena. Musím uznat, že nápad měla autorka skvělý, příběh je pěkný, ale chtělo to něco navíc, chvílemi jsem se nudila, bylo to takové rozvleklé. Uvidím, co přinese další díl..
Mzdové účetnictví pro začátečníky i pro ty, kteří již problematiku znají. Vše je srozumitelně popsáno, vítám užití příkladů z praxe. Doporučuji.
Krásná a zajímavá kniha, která poutavě a v historických souvislostech vypráví o známých i méně známých místech Českých Budějovic.
Škoda, že jsem tuto knížku nemohla číst ve věku, pro který je určená. Asi bych strachy neusnula:-) Nádherně napínavé a strašidelné čtení, děj byl nahuštěný. Doporučuji mladším i starším čtenářům.
Přiznám se, že jsem se do knihy nemohla začíst. Nakonec se podařilo, je to hezký příběh psaný formou dopisů, ale bohužel jsem příliš brzy odhadla, jak to celé asi dopadne.
Opět skvěle napínavá a čtivá kniha z viktoriánské Anglie, autor mě znovu nezklamal. Co mě ale zklamalo a rušilo při četbě, bylo neskutečné množství hrubek v knize. Vydavatelství Alpress by mělo zaměstnat na korekci někoho, kdo zvládá shodu podmětu s přísudkem.
Nevím, jak hodnotit... S předchozími díly to už nemá moc společného, už to není to vyprávění o Egyptě, na jaké jsem si zvykla. Fantasy prvků a magie tam na mě bylo až moc. Přesto se mi kniha četla dobře, děj pěkně odsýpal, bylo to napínavé
Autor opět nezklamal, kniha se četla dobře, jen to čarování mi chvílemi vadilo...
Stejně jako první díl čtivé, napínavé, dobrodružné, tajemné...
Knihu jsem si zamilovala. Mám ji přečtenou už potřetí a vím, že to nebylo naposledy. Starověký Egypt je moje srdeční záležitost, kniha je čtivá, napínavá, taková pohádka pro dospělé:-)