Jitka1975
![Akorát že mi zabili tátu Akorát že mi zabili tátu](https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/24088/akorat-ze-mi-zabili-tatu-24088.jpg?v=1251889931)
Velmi dobře popsaný autobiografický profil Karla Kryla od počátku jeho kariéry, vývojový statut osobnosti, vliv médií i politických událostí té doby, byla pro tohoto génia slova a projevu přenesena do písní, které jsou nesporně učební pomůckou pro další generace. Autorovi se podařilo zcela vystihnout jeho křehkou duši a neskutečný cit pro přenesení myšlenek do psané formy. Navíc krásné fotografie a velmi dobře propracovaná schématická posloupnost jeho kariéry znásobují kvalitu této knihy.
![Lexikon užitkových rostlin Lexikon užitkových rostlin](https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/175592/lexikon-uzitkovych-rostlin-gKq-175592.jpg?v=1393358585)
Zeleninová, bylinná a ovocná zahrada s více než 250 barevnými portréty. Velmi kvalitní odborná kniha i pro začátečníky.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Hrady a zámky Čech, Moravy a Slezska Hrady a zámky Čech, Moravy a Slezska](https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/179349/hrady-a-zamky-cech-moravy-a-slezka-179349.gif?v=1382506233)
Krásná obsáhlá publikace s nádhernými fotografiemi.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)