JitkaHambi komentáře u knih
Tak to byla síla!Kniha byla psána velice poutavě a bylo mi čím dál víc úzko.
Přečteno za 2 dny a asi budu na tyto příběhy hodně dlouho myslet.
Doporučuji přečíst všem, dala bych tuto knihu jako povinnou četbu dětem na druhém stupni.
Pomocnice mě bavila daleko víc, ale tahle kniha je taky velice čtivá. A ten konec?Pro mě velice překvapivý.
Těším se na další knihu od této autorky.
Číst se to dalo, ale za chvíli už nebudu vědět o čem kniha byla.Taková"tuctová" krimi.Vše se omílalo 100x dokola.
No číst se to dalo, ale člověk od začátku ví, co bude dál, jak to skončí, přijde mi tohle téma už takové "ohrané".
Přečteno za týden na dovolené,koupeno do čtečky knih.Taková oddychovka, moc se mi to líbilo.Sledujete osudy lidí z jedné uličky a zjistíte, že něčí život za zavřenými dveřmi je úplně jiný, než jak ho vnímáte vy.Vše takové skvěle propojené.Opravdu zajímavě psané, ale tento styl se mi líbí.
Musím, prostě musím dát plný počet!
Kniha byla úžasná, i když jsem ze začátku čekala úplně jiný děj!Nemohla jsem se od poloviny odtrhnout a prostě jsem byla na sebe naštvaná, když jsem neměla čas číst! Nemám slov.....všem doporučuji!Skvělá kniha, super autor, opravdu umí psát!
Neskutečně čtivá kniha!Kdybych mohla, dám mnohem víc hvězd než jen 5.
Trochu krimi, trochu se člověk i zasměje a chvílemi je kniha hrozně napínavá,nemohla jsem se odtrhnout.Vyhovoval mi i styl psaní.Za mně opravdu úžasné čtení.
Doporučuji!!!!
Moc hezká kniha, opravdu silný příběh, od půlky knihy už jsem se nemohla odtrhnout.
A to mělo být jako co?!!Myslela jsem si, že budu číst zajímavou detektivku(už dle toho vysokého hodnocení), že nahlédnu do světa kouzel a iluzí, ale dostalo se mi pouze knihy, kde Mina a Vincent řeší svoje "fóbie" a rodinné problémy a to pořád a pořád dokola.Všechny postavy mi byli nesympatické a přesně souhlasím s komentářem níže od uživatele Astonius - Mina dostane tip na nějakého mentalistu, hned ho vezmou vyšetřovatelé mezi sebe, chodí do pitevny, na místa činu, ukazují mu fotky, zprávy, no už se raději nebudu dál rozepisovat.Od 350.strany jsem i přeskakovala,( protože mi čtení této knihy přišlo jako ztráta času )a o nic jsem nepřišla.Jsem naštvaná, že jsem utratila peníze za takovou blbinu a už teď vím, že další knihu od Läckberg už nikdy číst nebudu, zvlášť tedy ne pokračování "Mina a Vincent"!
Mně kniha moc bavila, i když se občas některé postavy (včetně Alice)chovali nelogicky a děj byl prostě těžko uvěřitelný, konec přitaženy za vlasy, ale bylo to napínavé, opravdu mě zajímalo kdo za tím vším je, podezírala jsem úplně všechny :-D
Paris mám ráda, těším se na její další knihu.
Charlotte je prostě skvělá!Opět úžasná kniha, zajímavá zápletka, moc mě to bavilo od začátku do konce.
Knihu jsem přečetla za neděli!
Tolik zaporáků - nesympatických postav jsem v knize snad ještě nezažila, jediná milá byla Matilda :-)
Ale děj mě fascinoval a nutilo mě to číst dál a dál, abych se dozvěděla jak to celé skončí.
Zajímavé, dalo se to, ale že by mě to nějak úplně nadchlo a knihu bych nemohla odložit, to ne.Takový průměr.
Kniha čtivá, ale za mně trochu slabší.A už mi začíná vadit nesmrtelná Kate.Konec vždy takový stejný.
Já tedy půjdu hodně proti proudu.
Kniha drsná, chvílemi opravdu nechutné popisování všeho a oproti tomu červená knihovna(Kate a Patrick), což na mě působilo hrozně rušivě a přeskakovala jsem stránky.Kniha byla na můj vkus i zbytečně dlouhá a natahovaná.
Souhlasím s komentářem od uživatelky Katerina5544, která vše vystihla úplně přesně.Knihu pošlu dál a jiné od této autorky už číst dál nebudu.
Z knihy "Pět" jsem byla nadšená, z knihy "Hlasy" ještě víc a Slepí ptáci mě maličko zklamali.Kniha se četla opět dobře, ale nesedlo mi tam to prostředí Facebooku a verše mě už chvílemi tak štvaly, že jsem je už ani nečetla :-)Já na ty básničky prostě nejsem :-D Nicméně se jdu vrhnout na Stín a už se moc těším!
Mrazivý thriller?Co na tom bylo proboha mrazivého?:-D Pro mě taková oddechovka při upršeném dni.Neurazí, nenadchne...přečtu a ihned na ní zapomenu.
Tak s touhle knihou jsem se neskutečně trápila, vůbec mě nebavila a už jsem chtěla odložit.Ale vydržela jsem a nakonec to nebylo tak špatné, i když žádná velká pecka.Za mně takový průměr.Přečetla jsem a brzy na ní zapomenu.
Jo! Mně to opravdu bavilo!:-)Sice příběh skoro o ničem, ale pro mne dobrá oddechovka.Bavilo mě " koukat" do hlav zoufalých lidí, sdílet jejich osud a " nasávat" atmosféru bláznivých lázní.A od půlky už jsem knihu zhltla na jeden zátah- přišlo mi to i napínavé, zajímalo mě jak to vše dopadne.Takže jo!!!! Já doporučuji!;-) Jsem spokojená.