Johny_H. komentáře u knih
Velmi obstojný před díl a jsem zvědaví co autor vymyslel v knize Boží mlýny. Jestli bude navazovat nějakým způsobem na tuto knihu nebo bude ještě před, ale to mi nedává moc smysl. Na pět to stále nemá, ale užil jsem si to dost.
Pět hvězd si tato kniha zaslouží. Nic méně mám raději jiné příběhy s Batmanem ono by to bylo možná o dost lepší, ale vydání co se mi dostalo do ruky z naší knihovny obsahuje myšlenky Batmana tak hloupím fontem a malým písmem, že jsem jen odhadoval co by tam asi mohlo být za písmena a to zážitek ruší a opravdu nevím proč to někteří vydavatelé (nebo kdo to má na svědomí) dopustí.
Moc dobře napsané. Jen jsem se trošku na jednom místě ztratil. To bude těmi jmény na která nejsem zvyklí. Váhám, že dám 4, ale kvůli tomu že je to první kniha od autora dám nakonec 5 a uvidíme u dalšího dílu zda se hodnocení nesníží.
Tak až na dvě povídky, které mě moc nezaujali a to Třetí den a Botička je tato sbírka povedená a některé jako například Vítejte v pekle nebo Serena si přečtu určitě rád znovu.
Příjemná změna. Dost hezká akce a zajímavý případ prokládaný pohledem z druhé strany.
Naprostá paráda já bych nerad ostatní sborníky shazoval, ale vždy je tam jeden příběh který je slabší a dá se říci, že je trochu zápletka, která vtáhne naše hrdiny do akce trochu vynucená. Nic méně tento sborník má opravdu všechny příběhy naprosto výborné a není jim co vytknout.
Tak toto bylo opravdu povedené. Strašidelné domy jsou už z mého úhlu pohledu docela vyždímané a poslední díly jsou nic moc. Nic méně toto je dost dobrá série na kterou se budu těšit. Postavy jsou naprosto skvělé a jediná výtka i když možná zanedbatelná jak může zmínit postava, že neví kolik je hodin protože nemá hodinky a za chvíli volat policii z mobilu to mi nějak nesedí. Je pravda, že do té doby telefon pořádně neužila jen z něj jednou volala a pár lidí tam uložilo svoje číslo, ale stejně je to divné.
Tato historická série je díl od dílu lepší. Začalo to skoro tragicky na můj vkus a tato kniha je už slušný nadprůměr. Nic méně stále to má své mouchy. Na začátku se vracíme s jinou osobou v čase a rozdělení pouze odstavcem také nic moc. No nezabilo by ho v době kdy má 2 postavy udělat nějaké pojmenované podkapitoly a tyto a jiné drobnosti ubírají knize na kvalitě.
Tak toto jsem si moc užil a docela bych ocenil nějaký animovaný film od DC s tímto příběhem. Krásná akce a všechny milované postavy na scéně. Z mého úhlu to mohlo být krapet delší co se Goethemu týče jinak supr.
Já opravdu nemám co dodat. Toto je naprosto dokonalé a musím říci a nestydím se za to konec jsem opravdu probrečel. Je to krásná série a pan Niedl se opět překonal. I místa která by mě normálně nebavila, jako například těžení a zpracování železné rudy u druhého dílu to detailní seznámení, jak vše funguje. Tady je napsaná čtivě a neskutečně záživně všechna čest autorovi naprostá paráda.
První díl nebyl nic moc, ale tento díl byl opravdu top krásná akce spousta vtipů a hezké prostředí tak jak to Kotleta umí.
Moc dobrý kniha jen nechápu, stejně jako u předchozí knihy s hluchým proč nerozdaly všem policistům ve městě jeho identikit a po zjištění k čemu se chystá i bankám. Holt nejsou neostřejší tužky v penále. Zároveň budu rád pokud mi někdo kdo knihu četl vysvětlí kapitolu 10 v každé jeho knize je odbočení od děje a popis města a lidí v něm kteří vůbec nesouvisí s dějem ani s našimi hrdiny. A zcela upřímně toto budu v příštích knihách přeskakovat. U této knihy to do hodnocení nedávám jinak by to bylo o bod méně takto je to 5/5
Moc pěkné příběhy které pobaví jen mě osobně nesedl Asterix a vavřínový věnec. Ten jediný bych hodnotil kdyby byl samostatně 4 možná 3 hvězdami, ale ostatní byly naprosto perfektní. Celé je to takové hravé hezky nakreslené a musím říci, že jsem rád, že jsem se k nim dostal alespoň jako dospělý.
Autorka má rozhodně i lepší knihy, ale i horší toto je taková lehce nadprůměrná. Nic méně se obávám, že by svou sérii o strašidelných domech měla co nejdříve ukončit jelikož nápady už nejsou co bývaly u prvních dílů.
Moc pěkná knížka, která se až na jistá místa čte moc dobře. Nic méně k přihlédnutí k hodnocení u ostatních dílů a knih musím dát 3 hvězdy. I když je to 3 s velkým +. Opravdu se mi někdy špatně hodnotí, na této škále.
Naprostá paráda a moc jsem si to užil. Kresby jsou naprosto úžasné a děj je také moc fajn, ale tady opravdu spíše táhnou kresby které jsou skvělé.
Nádherný příběh a moc krásně napsán. Donutil mě včera navštívit zříceninu hradu Jenčov, projít Beroun a hrad a zámek v Nižboru. V nejbližších dnech musím navštívit i Křivoklát. Jsou to opravdu moc krásná místa.
(SPOILER) Tak toto není můj šálek kávy. Chytil jsem se podle názvu a objednal ,kdybych ji měl jen půjčenou z knihovny tak asi ani nedočtu. Na můj vkus zbytečně moc postav, které nebyly až na pár výjimek nějak zapamatovatelné a spoustu dějových zvratů, kde to vypadá už jsme na konci a ono ne zase se něco podělá. Průšvih za průšvihem bez zjevné motivace jaké koly záporné strany, který doprovází hromada lidí kteří tam jsou, alespoň pro mne z nepochopitelných důvodů a konec to dovrší, jako totální kravinu. Asi se to někomu líbí, ale za mě tento autor více ne.
Moc netuším proč má autor na několika stránkách potřebu vystoupit z hlavního příběhu a popisovat vždy jiné zločiny v tomto díle drobné krádeže o vánocích a jednu vraždu, ale když si toto odmyslím tak je to zatím za mě nejlepší díl z 87 revíru který jsem četl a jsem zvědav zda si laťku udrží nebo zase sem tam spadne.
Naprostá paráda všechny 4 příběhy jsou naprosté pecky. Toto se opravdu moc povedlo.