Julia_pt Julia_pt komentáře u knih

Krásná katastrofa Krásná katastrofa Jamie McGuire

Tohle je knížka, kde se pořád něco děje! Abbyno tajemsví bylo něco, co mě totálně zaskočilo! Štvalo mě, že se Abby vetšinu času starala o to, co si o ní ostatní myslí. Hlavní postavy jsou neskutečně tvrdohlavý a impulsivní. Osoby v přiběhu nebyly nijak zvlášť popsaný. Přesně do teď nevím, jako vypadají, což je važně škoda. A začala jsem nenávidět oslovení HOLUBIČKA! Fajn, je to milý, ale nevím, prostě mi to drásalo nervy :D

09.04.2016 4 z 5

Zbohom, klamstvá Zbohom, klamstvá Cora Carmack

Takzvané pohodové čtení. Příběh je napsaný čtivě, ale oproti prvnímu dílu trochu poklesl.

03.04.2016 4 z 5

Pád Pád Maya Banks

Až příliš mi to připomínalo padesát odstínů, takže z toho nejsem zrovna odvázaná.

30.03.2016 2 z 5

Losing it Losing it Cora Carmack

Nemám co k tomu dodat. Báječná kniha, u které jsem se dokázala dostatečně uvolnit a oddechnout si od všedního života. Byla pro mě přesně to, co jsem právě teď potřebovala. Autorka velmi pěkně a čtivě popsala kamarádské příhody. Párty, opilost. Zdálo se mi to zcela reálné. Prostě to co se běžně stává . To se mi moc líbilo. Spisovatelka by se určitě měla rozepsat, protože podle mě by se její knížky vážně dobře prodávaly.
DOPORUČUJI! :)

24.03.2016 5 z 5

Oběť Oběť Andrea R. Cremer

Pěkná knížka, ale fakt škoda, že to skončilo tak, jak skončilo. :)

21.03.2016 4 z 5

Pokud zůstaneš Pokud zůstaneš Courtney Cole

Podle mě je ten příběh dost depresivní. Ze začátku to byla docela nuda, neupoutalo mě to tak jako jiné knížky. Taky se mi zdá, že je tam hodně protikladů - zlo a dobro, černá a bílá, smutek a radost, Mila a Pax. A docela se to i ve spoustě věcí příčí, vyskytují se tam drogy, sex, smrt a najednou bůh. Připadalo mi to jako bych byla na houpačce, která se neustále houpe. Konec se dal očekávat, ale byl napsán tak, jako kdyby to autorka chtěla mít rychle dopsané, s násilníkem Paxovi mámy bych to určitě víc rozepsala. Za mě nic moc !! :/

06.03.2016 2 z 5

Cinder Cinder Marissa Meyer

Něco s takhle podobným námětem jsem ještě nečetla. Moc se mi líbilo, jak to má spojitost s popelkou, ale zároveň je to úplně jiné. Opravdu originální nápad (podle mě) !!
DOPORUČUJI !! :)

28.02.2016 5 z 5

Mechanický anděl Mechanický anděl Cassandra Clare (p)

No, co o tom napsat ? Pěkná knížka, líbí se mi, ale...
V podstatě je to hodně podobné Nástrojům smrti. Jsou tam dva kluci, kteří bojují o jedno dívčí srdce, stejně jako v Nástrojích - Simon a Jace. Charlotta bojuje s bičem podobně jako Isabelle.
Je to jako bych četla stejnou knihu jen z jiného pohledu a s jinými prvky, ale to základní pořád zůstává. Uvidí se, co přinesou další díly. Možná po jejich přečtení změním názor. :)

21.02.2016 3 z 5

Vzpoura Vzpoura Andrea R. Cremer

Druhý díl vážně za nic moc nestál, žádný velký překvápko v tomhle díle nečekalo, ale aspon tam byli nějaké nové věci, co nebyli v prvním díle. Doufám, že třetí díl zase nabere síly a bude lepší než tento.

12.02.2016 3 z 5

Kostičas Kostičas Samantha Shannon

Originální knížka s velmi zajímavým a napínavým příběhem, který mě přímo ohromil. Moc se mi líbilo, jak je k tomu udělaná mapka a rozložení jasnovidců!! Ze začátku jsem trochu plavala v tom, jak je tam hodně zvláštních slov, který vůbec neznám :D Až ke konci, když jsem před sebou měla už jen pár stran, jsem zjistila, že je tam i slovník výrazů :DD No, každopádně se těším na další díl !!
DOPORUČUJI !!

18.01.2016 5 z 5

Easy? Easy? Tammara Webber

Moc pěkná knížka !! I oči mě už boleli, jak jsem hltala jedno slovo za druhým :D
DOPORUČUJI !! :)

12.01.2016 5 z 5

Krvavá cesta Krvavá cesta Moira Young

Hodně mě ta knížka překvapila. Už od začátku mě to nutilo číst dál a dál. Nebyla tam chvíle, kde by se nic nedělo. Knížka plná akce a napětí, které spisovatelka umí dokonala napsat a přímo vás pohltit dějem. A vážně zajímavá civilizace ve městech :D Na styl psaní je potřeba si zvyknout, neobvyklí způsob, ale velmi poutavý. :)

Drzý?
Jo.
Otravný?
Rozhodně.
Kluzký?
Jako úhoř. :DD

03.01.2016 5 z 5

Smečka Smečka Andrea R. Cremer

Dokonalá knížka, plná akce a napětí!! :) Spisovatelka to napsala moc pěkně a určitě čtivě, protože jsem ji přečetla za dva dny během školy, takže fakt rychlovka. :) Přímo mě pohltila a nechtěla pustit. Jsem zvědavá, jak to všechno dopadne!!

DOPORUČUJI :)

22.12.2015 5 z 5

Pád Pád Lauren Kate

Přečetla jsem to hrozně rychle. Skoro jsem nevěřila, že je to už poslední kapitola. Ale stejně musím odebrat jednu hvězdu, protože mi vadí, jak vždycky někdo něco nakousne a pak to nedořekne. A tady se to stalo nesčetněkrát. Tolik nezodpovězených otázek, že jsem se v tom ztrácela stejně jako Luce. Ale uvidíme, co přinesou další díly. A doufám, že film, co natáčí brzy vydají. Nemůžu se dočkat !! :)

11.11.2015 4 z 5

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Začala jsem se smát už při prvních 3 slovech. :D ANO, nějaký humor tam je :D
ALE....
Caroline měla všechno dokonalé kromě jednoho. A pak se ukáže on a najednou je všechno perfektní. Má to nějaký příběh, to je fajn, ale hlavní postavy se nechovají jako dospělí, vždyť jim táhne na třicet (Chovaní spíš starších náctiletých).Ale jinak pohodové čtení :)

08.11.2015 4 z 5

Beznádejná Beznádejná Colleen Hoover

Přečteno za dva dny, stránky jsem přímo hltala. Neuvěřitelně dojemná a citlivá knížka a nejlepší bylo, že do tři čtvrtě knihy jste nevěděli, co kdo komu zatajuje. Pravda pro mě byla hodně neočekávaná. Na Sky bylo dobré, že jí je jedno, co si o ní ostatní myslí a ještě si z toho dělá srandu. :D A kdo by nemiloval Holdera ?! Moc se mi líbí, jak to spisovatelka napsala !! Fascinující příběh !! Rozhodně doporučuji !!! :)

28.10.2015 5 z 5

Svůdné zúčtování Svůdné zúčtování Wendy Higgins

Moc pěkné zakončení série! Škoda, že spisovatelka nenapsala, jak to dopadlo třeba s Blackem nebo s Catarinou a nebo s Markem.

20.10.2015 5 z 5

Svůdné nebezpečí Svůdné nebezpečí Wendy Higgins

Tento díl se povedl. Kniha se četla skoro sama!! Akce, napětí a nějaká ta romantika tam určitě nechyběla. Anna mi byla sympatičtější než v prvním díle. Moc pěkná kniha i série !!! Doporučuji !!

13.10.2015 5 z 5

Nikdy nic nekončí... Nikdy nic nekončí... Martina Kastlová

Knížku jsem začala číst s tím, že má zajímavý námět a že se mi bude líbit. ANO, líbila se !! Popravdě mě to tak nadchnula, že jsem ji četla celou noc (a to jsem šla druhý den do školy). Ale pak jsem začala číst poslední kapitoly, nesnáším typy těchto konců, vždycky mě dostanou a tato knížka v tomhle vůbec nezklamala. Škoda, že to skončilo, tak jak skončilo. :/ :) 5*

06.10.2015 5 z 5

Andělská tvář (1) Andělská tvář (1) Hana Marie Körnerová (p)

Úžasný příběh !! Krásná napínavá romantika !! Vůbec jsem se od ní nemohla odtrhnout !!

04.10.2015 5 z 5