Julia_pt komentáře u knih
Chyběl mi tam trochu ten příběh. Přišlo mi to jako hrozně jednoduchá kniha. Pořád jedno a to samí !!! :/
Krásná knížka !! Autorka má velkou představivost. Někdy mi to připomínalo Alenku v říši divů, kvůli Grimalginovi.
Tato knížka je lepší než první díl !!! A to první díl byl fantastický :) Víc se toho tam dělo. Amerika mě už někdy štvala s tím, jak neví, co chce, ale nakonec jsem to přežila. Vážně mě ke konci překvapil Maxon!!! Hrozně se těším na další díl !! :)
Hned jak jsem začala knížku číst, už jsem se od ní nemohla odtrhnout. Popravdě jsem knížku četla celý den až do konce. Moc se mi líbil styl psaní. :-) Je pravda, že se tam vyskytovali věci, co byste u upírů vůbec nečekali, a proto mi to připadalo tím víc zajímavější. Hrozně mě ta kniha překvapila !! A nemůžu se dočkat na to, co se bude dít v dalších dílech :-)
Ze začátku byla kniha zajímavá, vtipná a upřímná, ale jak jsem četla dál, zjistila jsem, že je to neskutečně podobný s Padesáti odstínů šedi, jen to bylo trochu z jiného úhlu napsané, takže jsem už neměla chuť číst dál. To mě zklamalo!!
Vážně dobrá kniha, je vtipná, romantická a jistěže nechybělo to nějaké nebezpečí. I když jsem někdy už dopředu věděla, co se stane, vůbec mi to nevadilo. Anna mi připadala, že je někdy až moc přecitlivělá, v tom mi prostě nesedla, ale stejně dám 5 hvězd, protože si to ten příběh zaslouží! :) :P :*
Tato knížka v určitých situacích uměla rozesmát, ale pořád mi připadalo, že tam chybělo nějaké to napětí nebo překvapení, které by vám bralo dech. Bylo to pohodové čtení, nic pro někoho kdo chce něco, u čeho se ani nebude moc nádechnout.
Knížku jsem četla 3 dny a vždy bylo těžké ji odložit. Moc se mi líbila a ráda si přečtu i pokračování :) Skvělá spisovatelka !! :)
Úžasná série :) :* Jen mě trochu překvapilo, jak to se Scottem dopadlo :/
Sice mi přišel tento díl slabší než první, ale přesto si zaslouží 5 hvězd
Knížka byla skvělá !! Moc si mi líbila a doufám, že další díly budou jen a jen lepší !! Určitě doporučuji ;)
Knížka se mi moc líbila. Vůbec nelituji, že jsem ji začala číst a moc ráda si přečtu i další díly !! :)
Kniha se mi moc líbila, i když jsem čekala trochu jiný konec :) moc pěkná serie