K.accka komentáře u knih
Knížka se mi docela dost líbila,ale místy jsem měla pocit, že je to už moc natáhnuté ten děj. Nicméně určitě si od autorky přečtu i další knihy.
Moc mě tato kniha nezaujala. ďábel nosí Pradu je mnohem lepší.
Tak nějak mě tato kniha nenadchla, takový průměr. Patterson má lepší knihy!
Další z vynikajících příběhů od této fantastické autorky!!! pecka!
Taková klidná a pohodová četla. Knihy od Tolkiena jsou prostě úplně jiné a výjimečné.
Výborná! Naprosto! Děj napínavý od první do poslední stránky! Pokud máte rádi knížky od Joy, tuhle rozhodně nevynechejte!
Kniha je velice podobná Stmívání, akorát místo upíra je hlavní postavou anděl, ale doporučuji, pokud máte rádi tento druh knížek. Přečetla jsem ji na jeden nádech a rozhodně si přečtu i pokračování.
Jednaa z nej od mistra detektivek, doporučuji! Přečtete určitě na jeden nádech jako já :-D
Musím souhlasit s předešlými komentáři. První polovina knihy mě vůbec nebavila, ale pořád jsem doufala v pořádný převrat. Ten však přišel jen z části,asi posledních 100 stran. Nicméně bych knihu zařadila do slabší poloviny tohoto autora, který má na to a píše mnohem poutavější, napínavější a lepší knihy!
Tuhle klasiku, co patří do povinné literatury na všech školách, by si měl přečíst každý, protože opravdu stojí za to! Dle mého názoru jeden z nejlepších psychologických románů všech dob!
Jooo tahle kniha je specialitka. Výborná, přečetla jsme ji na jeden nádech!
Moje první přečtená kniha od tohoto autora a musím přiznat, že mě moc neuchvátila a naděje, že si přečtu od něj i jiné, klesly. Nicméně myslím, že si tato kniha najde své příznivce.
Pokud máte rádi knihy od Joy, tak tahle by rozhodně neměla chybět mezi přečtenými knihami! Jedna z jejích top, doporučuji!
tahle kniha opravdu stojí za přečtení! Chvílemi se příběh zdá být až neskutečný, že se to opravdu stalo. Doporučuji.
Více se mi asi líbil film, než kniha,ale koho zajímá 2.sv. válka, určitě si ji přečtěte :-)
Kniha se mi velice líbila, autora mám moc ráda, doporučuji, určitě stojí za přečtení!
Dle mého názoru nejlepší povídková knížka od toho báječného spisovatele! Jedna povídka lepší než druhá! Doporučuji,stojí za to!
Knížka nebyla špatná,ale Joy umí napsat i lepší :-) př. Dámy z Grand Avenue
Velice vynalézavý nápad na takový děj. Tahle kniha byla první, kterou jsem od tohoto autora četla a musím říct, že mě přesvědčil,abych otevřela další.
S. Kinga mám hrozně ráda, ačkoliv musím podotknout, že má i lepší povídkové knihy, např. Všechno je definitivní nebo Noční směna. Nejlepší je první povídka, pak to postupem klesá v úrovni geniality a kvality.