ka.dudk komentáře u knih
Kulma dobrej komiks. Strašně moc se mi líbí vzhledově a je dost zábavný co se příběhu a hlášek týče. Nelituji pořízení všech čtyř dílů :-)
Další skvělá kniha autorky. Buďme rádi za to,jak všechno dopadlo. Při čtení o možné verzi našeho světa místy mrazí.
Četla se moc hezky, rychle. Pro mně je to takové oddechové čtení, tyhle témata.
S dřívější tmou a upršeným počasím mi padla do noty skvěle.
Totožnost zavražděné nikdo nezná, tedy kromě Kate.
Ženu už totiž viděla.
Ve svých snech...
Kniha se mi líbila. Trochu mi vadil styl psaní, nečetlo se mi to úplně nejlíp. Ale jinak samozřejmě téma náročné a kniha dobrá.
Moje první knížka od autorky. Líbila se mi a určitě sáhnu i po nějaké další z jejích příběhů.
Přiznám se, že jsem knihu měla dlouho v knihovně jen tak mezi ostatními a trvalo mi pár let než jsem se k ní dostala. Teď si říkám, jak jsem byla hloupá, že jsem ji neotevřela dřív.
Byla vážně skvělá a hrůzná.
Nakonec celkem překvapivé, pro mne páté zrnko temnoty. Myslím, že celá tahle série bude dobrá.
Líbila se mi
Zdařilý příběh, stydím se, že ji poprvé čtu až ve svých třiceti letech. Knížka se mi líbila, ale dělalo mi problém samotné čtení textu z onoho roku. Špatně se mi čtou tady ty starší tituly. Jinak velmi povedená kniha
Tohle téma nebude nikdy lehké poctění. Knihu jsem si přivezla z návštěvy památníku tábora Osvětim. Hrůzná prohlídka, ale přesto myslím, že by měla být všem školou povinná. Mě se té cti dostalo až později a doteď nechápu,jak málo jsme se o tématu ve škole učili . Exkurze by měla být na programu každé školy.
Tak musím říct, že si mi líbila. Na začátku mé očekávání nebylo nijak velké. Čekala jsem takový průměr,ale mile mě překvapila. Určitě jsem četla lepší ,ale i tak byla skvělá. Konec byl hodně překvapivý.
Když já mám Drew ráda :-). Hrozně hezky se to četlo, bylo to napsáno s humorem, který jsem si vždycky u téhle ženy představovala. Bylo milé nakouknout do jejího života. Moc jí fandím :-)
Hodně zajímavé čtení, při kterém běhá mráz po zádech. Jako normální nudný smrtelník se nikdy nepřestanu divit nad lidskými úvahami a činy. Denně se podobných záležitostí musí dít bambilion a pořád se najdou tací, kterým to projde.
Moc se mi líbila. I přes dotčené treumatické téma. Místy nelehké čtení,ale byla skvělá.
Čím dál více si začínám vážit knih českých autorů :-)
Nikdy bych neřekla, že jich budu mít v knihovně tolik a jsem ráda, že tahle do mé knihovny přibyla.
Skvělá knížka:-). První setkání s autorkou. Už několikáté zrnko temnoty, žádná knížka z této edice ještě nezklamala :-)
Příjemné oddechové čtení na léto. Dostala jsem jako dárek,líbila se mi :-)
Všechny čtyři povídky se mi líbily. Zejména ta poslední byla pro mě psycho. První setkání s autorem. Takové rychlé čtení na jedno odpoledne. Líbila se mi :-)
Čirá hrůza. Zařadila bych mezi povinnou četbu všem lidem. Budiž nikdy nezapomenuto všem osudům Holocaustu.
Nechápu jak někdo může takovéto knihy popsat jako příliš nudné, takové nijaké, četl/a jsem lepší. Beru každý osobní názor na knihu to je jasné,jen to nechápu. Toto téma samo o sobě je hrůzné ať je napsané jakkoliv, řekla bych. Na pár místech spojených s holocaustem jsem se byla podívat a nic horšího si nedokážu představit. Těm lidem vzali všechno. Svobodu, rodiny, lidskost a nakonec i životy.
Přece jen se našlo pár osudů, které se tomu dokázali vyhnout. Těžká říct jestli je horší zemřít na tom nejhorším místě hrůznými způsoby,nebo dál žít s tíhou celé rodiny a sám.